(FOTO) OČIMA DA NE VERUJEŠ: Šok fotka iz Mionice! Šešelj, Dačić i Palma za istim stolom! Evo šta su poručili Srbiji
Foto: Youtube Printscreen

Žitelji Mionice bili su iznenađeni kada su videli trojicu lidera

(FOTO) OČIMA DA NE VERUJEŠ: Šok fotka iz Mionice! Šešelj, Dačić i Palma za istim stolom! Evo šta su poručili Srbiji

Politika -

BEOGRAD - Uoči lokalnih izbora 24. decembra, na kojima će glasati i žitelji Mionice, održana je završni miting koalicije SPS/JS/SRS kojem su prisustvovali i lideri ove tri stranke!

foto: Kurir

Žitelji Mionice bili su iznenađeni kada su svu trojicu - Ivicu Dačića, Dragana Markovića Palmu i Vojislava Šešelja - videli na istoj bini.

Naime, na lokalnim izborima u opštini Mionica, koji ce biti održani 24. decembra, pod rednim brojem 3 glasačkog listica nalazi se lista Ivica Dačić - SPS - Dragan Markovic Palma - JS - Vojislav Šešelj - SRS.

Danas je u prepunom Domu kulture u Mionici održan predizborni skup ove koalicije, na kome su govorili Ivica Dačić, Dragan Marković Palma i Vojislav Šešelj .

Dačić: Važno je da patriotski blok jača

- Možda se ponekad nismo slagali, ali jedno je sigurno - nikada nismo bili izdajnici. Veoma su važni i ovi lokalni izbori kako bi patriotski blok još više ojacao , jer ima sve više onih koji bi da destabilizuju Srbiju i region. Naša politika je principijelna. Ako neko misli da se unutrašnji dijalog vodi u Srbiji kako bi se priznalo nezavisno Kosovo, onda se grdno vara. Kosovo nikada nece postati clan UN dok je naših prijateljskih odnosa sa Rusijim i Kinom. Jesmo za EU, ali ne po cenu naših državnih interesa i teritorijalnog integriteta " rekao je Dačić .

Palma: Protiv Haškog tribunala i nezavisnog Kosova

- Ja sam protiv Haškog tribunala, protiv nezavisnog Kosova i da dva muškarca ulaze u brak. Šešelj je razbio Hag kao zvečku. Tamo nije suđeno Šešelju, već Srbiji i Šešelj je u Hagu odbranio Srbiju. Dačić je zaslužan što Kosovo nije ušlo u Unesko i što je srpsko kolo priznato u Unesko kao naša kulurna nematerijalna baština" rekao je Marković .

Šešelj: Za širu patriotsku koaliciju

- Slažem se sa svim sto je Palma rekao. Ja nikada neću dozvoliti da dosmanlije dođu na vlast i zato bi bila dobra i neka šira patriotska koalicija i na republičkom nivou. Mionica je zato na jedan način eksperiment. Mi smo ovde da pariramo naprednjacima i da posle izbora uđemo u razgovor sa SNS sa što vise odbornika.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: JS)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Dačić peva Erdoganu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track