MINISTAR ĐORĐEVIĆ NAKON UDESA: Sve je u redu, dobro smo prošli
Foto: Fonet

vraćali se s mitinga

MINISTAR ĐORĐEVIĆ NAKON UDESA: Sve je u redu, dobro smo prošli

Politika -

Ministar za rad i socijalna davanja, Zoran Đorđević, doživeo je saobraćajnu nesreću u nedelju uveče, dok je sa predizbornog mitinga u Negotinu, išao na miting u Kostolac.

Do udesa je došlo oko 20 sati, na ulazu u Veliko Gradište, kod fabrike ulja „Dunavka“, u pravcu prema Požarevcu. Usled klizavog kolovoza, jer je padao sneg, nekoliko vozila iz kolone koja je iz Negotina išla za Kostolac, počelo je da krivuda putem.

Da ne bi udario u vozilo ispred sebe, vozač ministrovog vozila naglo je ukočio, zbog čega je ono sletelo s puta i nekoliko puta se prevrnulo. Ministar pritom nije povređen, pa je odmah nastavio za Kostolac, dok su trojica njegovih saradnika prevezeni u požarevačku Opštu bolnicu.

Njima su ustanovljene lakše povrede u vidu hematoma i ogrebotina. Nakon toga oni su prebečani na beogradsku VMA, gde će nastaviti lečenje. "Sve je u redu, dobro smo prošli", kratko je rekao ministar Đorđević za beogradske medije. Ministar odbrane deo je delegacije na čelu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, koja je u ponedeljak otpočela trodnevnu posetu Rusiji.

(Kurir.rs/Večernje novosti/D.N./Foto: Fonet)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI! MUŽ PUCAO U ŽENU NA SRED ULICE! Još jedno porodično nasilje?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track