ZORANA MIHAJLOVIĆ ZA KURIR: I moja jelka je lepa, a nije skupa
Foto: Marina Lopičić

obradovala komšije za Novu godinu

ZORANA MIHAJLOVIĆ ZA KURIR: I moja jelka je lepa, a nije skupa

Politika -

Kao Las Vegas Potpredsednica Vlade zasukala rukave, osmislila i postavila dekoraciju ispred zgrade u kojoj živi

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka Zorana Mihajlović uveselila je za novogodišnje praznike ceo komšiluk - sama je osmislila dekoraciju i okitila zajedničko dvorište zgrade u kojoj živi sa svojim sinom i partnerom.

Ministarka po svoj prilici neguje svedeni stil, pa je za novogodišnje dvorište izabrala srebrne tonove. Očigledno je da ne može da dočeka Novu godinu, pa je osim dvorišta ukrasila i čitav ulaz u zgradu, a još početkom decembra je okitila kućnu jelku.

- Jednostavno se bolje osećam u toj prazničnoj atmosferi, zato tako rano i ukrasim kuću. Htela sam ove godine da obradujem i sve svoje divne komšije, pa sam kupila dve male veštačke jelke i lampice kako bi naša zgrada bila najlepša u ulici. Nije to ni mnogo vremena niti novca. Pa ne mora sve da bude skupo da bi bilo lepo i sa ukusom. Ove moje jelke su skromne, ali meni su najlepše - kaže Zorana dok nam pokazuje svoje dvorište i ljubičice noć i dan, koje je, kako nam se pohvalila, sama sadila.

foto: Marina Lopičić

Kao i svake godine pred božićne i novogodišnje praznike, Zorana je pre nekoliko dana svakom članu Vlade Srbije i predsedniku Srbije poklonila božićno drvce.

- Volim Novu godinu jer se tada prisećamo svih onih lepih stvari koje smo radili i kada ostavljamo sve one ružne stvari iza sebe. Kada pogledam u 2017, mogu da kažem da sam zadovoljna, ali i da će sledeća biti još bolja - kaže Zorana.

Novogodišnje veče ima poseban značaj u Zoraninom srcu jer joj se jedna od najlepših stvari u životu upravo dogodila na prelasku iz stare u novu godinu. Upravo na taj dan ona i njen partner Vlada Atanacković slave godišnjicu svoje ljubavi. Tako će Zorana i ovu Novu godinu dočekati s njim i najužim krugom prijatelja.

foto: Privatna Arhiva

S. Mališić - J. Velinović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) KOLIKO KOŠTA JELKA?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track