ŠUTANOVAC I VESNA ČESTITALI NOVU GODINU: Da 2018. bude godina novih šansi i promena
Foto: Kurir

Čestitka opozicije

ŠUTANOVAC I VESNA ČESTITALI NOVU GODINU: Da 2018. bude godina novih šansi i promena

Politika -

BEOGRAD - Predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac i funkcionerka Nove stranke Vesna Rakić Vodinelić čestitali su danas gradjanima Novu godinu i poželeli im zdravlja, sreće i da 2018. bude "godina novih početaka, šansi i promena".

Rakić Vodinelić je ocenila da 2017. godina nije donela mnogo dobra, i poželela građanima da u 2018. uđu "s više novog optimizma".

"Koliko ćemo za njega imati osnova, zavisi pre svega od vas. Sve najbolje u 2018. pre svega na ličnom planu, a onda i na našem beogradskom. Od sveg srca!", poručila je Rakić Vodinelić u video snimku na društvenoj mreži Tviter.

Šutanovac je gradjanima poželeo da praznik provedu u dobrom raspoloženju, a da već 1. januara "počnu da rade za Beograd".

"2018. je godina novog početka, šansi, izazova, mi smo spremni da vam pomognemo. Verujem da zajedno možemo da donesemo promene na bolje našem gradu i gradjanima", rekao je Šutanovac.

Šutanovac i Rakić Vodinelić su najavili da će biti kandidati na gradskim izborima koji u Beogradu treba da se održe najkasnije marta.

(Kurir.rs/Beta/Foto: Kurir)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track