UMALO TUČA ŠEŠELJA I OJDANIĆA ZBOG FRIZERKE: Raskrinkana ljubavna afera iz Sheveningena! Otkrivena velika HAŠKA TAJNA!
Foto: Nebojša Mandić, Marina Lopičić

ŠOKANTNO

UMALO TUČA ŠEŠELJA I OJDANIĆA ZBOG FRIZERKE: Raskrinkana ljubavna afera iz Sheveningena! Otkrivena velika HAŠKA TAJNA!

Politika -

Lider radikala i bivši načelnik Generalštaba VJ u pritvoru bacili oko na istu ženu, koja je generala koštala samice jer ju je uhvatio za zadnjicu

U Haškom tribunalu svojevremeno umalo nije došlo do žestokog obračuna između lidera SRS Vojislava Šešelja i generala Dragoljuba Ojdanića, a glavni krivac za to bila je zanosna frizerka!

Naime, i vođi radikala i bivšem načelniku Generalštaba Vojske Jugoslavije dopala se frizerka koja ih je sređivala, a Ojdanić je čak u jednom trenutku počeo napadno da joj se udvara, što se nije dopalo Šešelju, pa ga je prijavio čuvarima, zbog čega je general završio u samici.

Učinjeno iz ljubomore

Sve to ispričao je za Kurir pevač Era Ojdanić, inače generalov rođak, tvrdeći da je šef SRS to učinio iz ljubomore.

- U Hagu su naši generali i političari bili nervozni jer su bili lišeni slobode, ali i seksa. E sad, i moj Dragoljub i Šešelj su face, mangupi, a tamo u Hagu je njih šišala izuzetno zgodna frizerka. Ona se svidela i Dragoljubu i Voji. Jednom prilikom mom rođaku se omakla ruka i frizerku je uhvatio za nezgodno mesto. Ona se požali Šešelju, koji ga je prijavio šefu zatvora - priča Era i dodaje:

foto: Shutterstock

Mesec dana u samici

- Dragoljub je zato bio kažnjen i proveo je mesec dana u samici. Šešelj je potom predložio i da se on isključi iz njihove crkvene opštine u Tribunalu, i to navodno zbog politike, a u stvari je sve to uradio iz ljubomore.

Međutim, s druge strane, Šešelj kaže da ništa od toga nije istina i da je sa Ojdanićem imao drugi problem.

- On se nagodio s tužilaštvom da obe strane povuku žalbu posle prvostepene presude kojom je osuđen na 15 godina zatvora. To je učinio jer je u tom trenutku bio oko 11 godina u pritvoru, čime je odslužio dve trećine te kazne, posle čega, prema nepisanom pravilu, većina osuđenika traži prevremeno puštanje na slobodu. Tako je bilo i u njegovom slučaju - objasnio je Šešelj i dodao:

- Time što je povukao žalbu, odnosno priznao krivicu, osuđeni su i ostali u tom predmetu. Oni su nevini. Tada sam rekao Ojdaniću da je obična pi*ketina, a on mi je rekao: „Hvala i neću uzvratiti istom merom.“

Šešelj priznao

ISKLJUČIO SAM GENERALA IZ CRKVE

Lider SRS je potvrdio da je na njegov predlog Ojdanić isključen iz crkveno-školske opštine u Sheveningenu:

- Kada nam je u poseti bio sveštenik, tražio sam da, posle održane liturgije, održimo sednicu crkveno-školske opštine, na kojoj sam tražio da se iz nje isključi Ojdanić, pošto ne može da se izbaci iz crkve, jer je pogazio čast i tradiciju srpskog generala. Većinom glasova on je isključen.

Kurir / Ekipa Kurira

Foto: Marina Lopičić, Nebojša Mandić, Shutterstock

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SEKSI RUSKINJA ZAPALILA MUŠKU MAŠTU: Milioni UZDIŠU za njom! I vi ćete kada je budete videli!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track