MARINKOVIĆ: Izjava Amfilohija Radovića van svake realnosti
Foto: Fonet

reakcija

MARINKOVIĆ: Izjava Amfilohija Radovića van svake realnosti

Politika -

Potpredsednik Narodne skupštine Vladimir Marinković ocenio je da je izjava mitropolita Amfilohija Radovića potpuno "neutemeljena in van svake realnosti" kada je u pitanju politika koju vodi Predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Marinković smatra da se pomenutom izjavom u kojoj su, kako ističe, iznete neistinite kvalifikacije udara na rezultate koje je predsednik Vučić napravio tokom prethodnih godina a koji su direktno uticali na bolji život građana Srbije i jačanje pozicije naše zemlje u svetu.

Potpresednik navodi da je predsednik našem narodu na Kosovu dao pravu i relalnu podršku da izdrži i da se istrajno bori za svoja prava, a da će Srbija nastaviti da napreduje i unapređuje odnose u regionu rešavajući sva državna pitanja dijalogom uz poštovanje državnih i nacionalnih interesa.

"Samo zahvaljući predsedniku Vučiću danas imamo priliku da se borimo ravnopravno za naš suverenitet i teritorijalni integritet i što je najbitnije sačuvamo naš narod, i naše svetinje na Kosovu I Metohiji," zaključio je Marinković u saopštenju.

(Kurir.rs/Tanjug)

Foto Fonet

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: UHAPŠENIM ŠKALJARCIMA POTVRĐENA OPTUŽNICA! Evo za šta ih sud sve tereti!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track