OPOZICIJA RAZGOVARA O SARADNJI SA ZELENOVIĆEM: Đilas, Janković i Jeremić kreću u kampanju iz Šapca
Foto: Printscreen

PLANOVI

OPOZICIJA RAZGOVARA O SARADNJI SA ZELENOVIĆEM: Đilas, Janković i Jeremić kreću u kampanju iz Šapca

Politika -

Dragan Đilas, Saša Janković, Vuk Jeremić i Borko Stefanović sastaće se danas u Šapcu s tamošnjim gradonačelnikom i predsednikom stranke Zajedno za Srbiju kako bi ta partija dala podršku kandidatu koalicije PSG i NS na beogradskim izborima.

Kako je za list Danas najavio Dušan Petrović, nekadašnji predsednik stranke Zajedno za Srbiju, na sastanku Đilasa, Jankovića i Jeremića s Nebojšom Zelenovićem u Šapcu biće reči o „načinu saradnje na izborima u Beogradu“. Sastanku će prisustvovati i lider Levice Srbije Borko Stefanović.

Upitan na koji način je moguće iz Šapca pomoći koaliciji oko Dragana Đilasa na izborima u Beogradu, Petrović je rekao da Zajedno za Srbiju ima stranačku organizaciju i u Beogradu.

- O svim konkretnim pitanjima, kao što rekoh, biće reči u utorak - rekao je Petrović.

Inače, zanimljivo je da se opozicija za prvo okupljanje i praktično početak kampanje opredelila za Šabac, jedini grad u Srbiji u kojem SNS nije na vlasti.

Na pitanje da li se očekuje i raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora, s obzirom na to da je najavljeno da će SNS ponovo odlučivati o tome već u sredu, odnosno dan nakon sastanka opozicije u Šapcu, Petrović je odgovorio odrično.

- Mislim da Vučić nema interes da ide na republičke izbore. Očekujem, inače, da će na sastanku u Šapcu biti reči o svim važnim političkim pitanjima - rekao je Petrović.

Kurir / R. K.

Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: ORILA SE BANJA LUKA! Narod i vojska Republike Srpske spektakularno proslavili Dan RS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track