HIT PRIČA: Zbog zaražene snaje Leskovčani otkazali Ani Brnabić
Foto: Vladimir Šporčić, Fonet

Gradonačelnik Leskovca na teškim mukama

HIT PRIČA: Zbog zaražene snaje Leskovčani otkazali Ani Brnabić

Politika -

Prema informacijama koje imam, snaja ili ćerka jednog lekara u penziji zaražena je morbilama i imali su nalog da pacijentkinju prebace do Infektivne klinike u Nišu, ali oni to nisu uradili, kazao je gradonačelnik Cvetanović

Opšta uzbuna nastala je u Leskovcu nakon što je otkriveno da snaja jednog lekara, inače zaražena virusom morbila, nije na adekvatan način zbrinuta u bolnici, zbog čega je gradska vlast s gradonačelnikom Goranom Cvetanovićem na čelu otkazala posetu premijerke Ane Brnabić!

- Prema informacijama koje imam, snaja ili ćerka jednog lekara u penziji zaražena je morbilama i imali su nalog da pacijentkinju prebace do Infektivne klinike u Nišu, ali oni to nisu uradili - kazao je Cvetanović. Na naše pitanje da li to znači da je poseta Brnabićeve iz predostrožnosti otkazana, kaže:

- Dogovarali smo se da poseti i Opštu bolnicu, to je trebalo da bude centralna tema našeg susreta. Ali kad je već proglašena epidemija i zabrana poseta, zašto bismo išli u tom vremenskom periodu kad možemo posetu da pomerimo kad epidemija prođe.

Kurir / S. Đ.

Foto: Vladimir Šporčić, Fonet

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: PSIHIJATRI REŠETALI ZORANA MARJANOVIĆA! Evo kako je odgovarao na njihova pitanja i šta misli o Jeleninom ubistvu?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track