KOSOVSKA POLICIJA: 10.000 evra za informaciju o ubistvu Ivanovića
Foto: Printscreen Youtube

ponuđena nagrada

KOSOVSKA POLICIJA: 10.000 evra za informaciju o ubistvu Ivanovića

Politika -

Kosovska policija ponudila je nagradu od 10.000 evra za informacije koje mogu doprineti rasvetljavanju ubistva Olivera Ivanovića, objavljeno je na sajtu KP.

Policija je istovremeno uputila apel građanima koji imaju informacije u vezi sa ovim slučajem da ih dostave policiji i na taj način pomognu identifikaciji počinioca ovog kriminalnog dela.

"Građani koji poseduju informacije u vezi sa ovim slučajem mogu da ih dostave na brojeve telefona 080019999ili 192, ili na e-mailinfo@kosovopolice. com," navodi se u saopštenju Kosovske policije.

Napominje se da su pozivi na ponuđeni broj besplatni, a anonimnost i identitet lica biće sačuvani, osim ukoliko dobrovoljno ne izjave drugačije, stoji u saopštenju.

Kako navode, policija trenutno radi na prikupljivanju i analiziranju svih relevantnih dokaza i činjenica, kako bi što pre rasvetlili slučaj i počinioce ovog kriminalnog dela izveli pred lice pravde.

"Policija traži pomoć građana i bilo koga ko imati važne informacije za otkrivanje počinilaca, a za to nudi nagradu od 10.000 evra", navodi se u saopštenju Kosovske policije.

Kurir.rs/Tanjug

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI! UBIJEN OLIVER IVANOVIĆ! Vučić: Ubistvo Olivera Ivanovića je za Srbiju teroristički akt!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track