(FOTO) ZA MILENU ĆE OLIVER UVEK BITI ŽIV: Pogledajte fotografiju kojom je supruga Ivanovića pokazala šta misli o njegovoj smrti
Foto: Privatna arhiva

oproštaj

(FOTO) ZA MILENU ĆE OLIVER UVEK BITI ŽIV: Pogledajte fotografiju kojom je supruga Ivanovića pokazala šta misli o njegovoj smrti

Politika -

Milena Popović Ivanović, supruga ubijenog Olivera Ivanovića, lidera Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda", uoči sahrane objavila je fotografiju na svom Fejsbuk profilu, kojim je svima stavila do znanja da će za nju Oliver uvek biti živ.

Milena je objavila profilnu fotografiju sa imenom i prezimenom njenog pokojnog supruga, a slova od Oliverovog imena "Live" što na engleskom znači "živeti", obojila plavom bojom, i time pokazala da će za nju on uvek biti živ.

Oliver je sahranjen danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, a od njega se oprostila porodica, brojne poznate ličnosti iz sveta politike, sporta, kulture.

Oliver je za sobom ostavio četiri sina - Nikolu, Žarka, Janka i malog Bogdana.

Podsetimo, Oliver Ivanović je zbog neosnovanih optužbi Albanaca tri godine proveo u istražnom zatvoru iz kog je posle štrajka glađu poslat u kućni pritvor, a potom i oslobođen kada su lažne optužbe protiv njega pale. Novo suđenje čekao je na slobodi.

(Kurir.rs/Foto: Privatna arhiva)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NE BOJ SE OLIVERE, TAMO GDE TI IDEŠ JE SVETLOST: Tanja Petrović održala govor na sahrani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track