SUSRET SA GRAĐANIMA U KNEZ MIHAILOVOJ: Doktor Radojičić došao prevozom na skup
Foto: Tanjug

Kandidati SNS

SUSRET SA GRAĐANIMA U KNEZ MIHAILOVOJ: Doktor Radojičić došao prevozom na skup

Politika -

Došao sam sa Slavije autobusom i usput sam mogao da vidim šta je sve urađeno u proteklom periodu, poručio nosilac liste SNS

Kandidati sa liste „Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd“ danas su u Knez Mihailovoj ulici razgovarali sa sugrađanima, a prvi na izbornoj listi SNS Zoran Radojičić rekao je da je cilj da živimo u zdravijem i lepšem Beogradu i da sa građanima realizuju zajedničke projekte i ideje.

- Došao sam sa Slavije autobusom i usput sam mogao da vidim šta je sve urađeno u proteklom periodu - od Bulevara oslobođenja, preko platoa na Slaviji, hotela „Hilton“, pa do Tržnog centra „Rajićeva“ - istakao je Radojičić i dodao da je dosta stvari urađeno, ali da se dosta projekata trenutno i radi.

On smatra da SNS kao tim može da dostigne ciljeve koje su postavili i da očekuje podršku građana za predstavljene ideje i program i njihovu realizaciju.

Funkcionerka SNS i predsednica opštine Savski venac Irena Vujović naglasila je da Beograd ima veliki potencijal i da bi, u skladu sa tim, na čelu grada i trebalo da budu ljudi koji imaju potencijal, koji su odlučni, energični i stručni.

- Građani nas hvale, ali i daju sugestije. Trudićemo se da uključivanjem što većeg broja građana u odlučivanje menjamo grad kako bi bio još bolje mesto za život.

Foto: Tanjug

Podrška

PEKIĆEVA I KAPOROVA ŽENA UZ SNS

Kandidati s liste SNS Branko Milićević Kockica, direktorka Narodnog muzeja u Beogradu Bojana Borić Brešković i rukometašica Dragana Pešić Belojević su s građanima prestonici pravili selfije. Svojim prisustvom tu listu su podržale i supruga pisca Mome Kapora Ljiljana, kao i Ljiljana Pekić, supruga pisca i jednog od osnivača DS Borislava Pekića, kome je sadašnja gradska vlast 2016. godine na Cvetnom trgu podigla spomenik.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track