NAPREDNJACI VODE I NA KLADIONICAMA: Mali favorit, Irena mu diše za vratom! Antić među top 5!
Foto: Marina Lopičić, Zorana Jevtić

GUŽVA U ŠESNAESTERCU

NAPREDNJACI VODE I NA KLADIONICAMA: Mali favorit, Irena mu diše za vratom! Antić među top 5!

Politika -

Sudeći prema aktuelnim kvotama koje je izbacila kladionica „Meridijan“, i funkcioner SPS Aleksandar Antić, osim Šapića, našao se među top pet

Aktuelni gradonačelnik Beograda Siniša Mali, prema poslednjim kvotama koje je objavila kladionica „Meridijan“, glavni je favorit da opet bude izabran na tu funkciju (kvota 2). Njega u stopu prate gradski menadžer Goran Vesić (3,6), kao i predsednici opština Savski venac i Novi Beograd - Irena Vujović (4) i Aleksandar Šapić (5).

Aleksandar Antić
Aleksandar Antićfoto: Marina Lopičić

Iako je početkom januara glavni kandidat za gradonačelnika bio generalni sekretar predsednika Srbije Aleksandra Vučića Nikola Selaković sa kvotom 1,80, sada je na prvo mesto isplivao Mali, što bi značilo da, ako on postane gradonačelnik, svaki uloženi dinar na njega umnožio bi se dva puta. Među vodećom petorkom, osim Vujovićeve i Šapića, nalazi se i kandidat SPS za gradonačelnika Aleksandar Antić sa kvotom 5,5.

Dragan Đilas
Dragan Đilasfoto: Zorana Jevtić

Na šestoj, odnosno sedmoj poziciji, nalaze se bivši gradonačelnik Beograda Dragan Đilas i nosilac liste SNS Zoran Radojičić sa identičnom kvotom - 6. Potom slede Andreja Mladenović (20), Aja Jung (25), Vuk Jeremić (32) i Dušan Kovačević (50). Na dvanaestoj poziciji trenutno je lider DS Dragan Šutanovac sa kvotom 75. Kvota za Sretu Malinovića, Luku Maksimovića, Tamaru Tripić, Sašu Radulovića i Vesnu Rakić Vodinelić je 100.

Zoran Radojičić
Zoran Radojičićfoto: Zorana Jevtić

Na „Meridijanovoj“ listi, između ostalih, nalazi se i glumac Dragan Bjelogrlić sa kvotom 300, dok su na samom začelju lider SPO Vuk Drašković, šminkerka Jelena Maćić i lider SRS Vojislav Šešelj sa najvećom kvotom - 5.000. Od njih je bolje pozicionirana i portparolka Hitne pomoći Nada Macura, koja ima kvotu 3.000, dok je na direktora Beogradske filharmonije Ivana Tasovca kvota 2.000.

Kurir / Sanja Đurić

Foto: Marina Lopičić, Zorana Jevtić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) ĆAO “BELI - SAMO JAKO”! Zašto je Beli Preletačević izbačen iz sopstvene odborničke grupe u Mladenovcu?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track