BOŠKO OBRADOVIĆ: Naša koalicija može do dvocifrenog rezultata
Foto: Dragana Udovičić

PREDSEDNIK DVERI

BOŠKO OBRADOVIĆ: Naša koalicija može do dvocifrenog rezultata

Politika -

Boško Obradović, predsednik pokreta "Dveri" ocenio je da za koaliciju Dveri-DJB prelazak cenzusa nije tema , već samo to "dokle će dobaciti".

On je ocenio da je ova koalicija jedina nova i alternativna opcija na beogradskim izborima.

Komentarišući rejtinge po poslednjim istraživanjima javnog mnjenja, on ističe da je "potencijal koalicije dvocifren rezultat".

"Ne treba zanemariti da mi ne odgovaramo ni sadašnjoj, ni bivšoj vlasti i da će svi pokušati da nas diskredituju negativnom kampanjom. Naš koalicioni sporazum je izričit u pogledu toga da nikakva saradnja sa SNS ne dolazi u obzir posle izbora. Ali, ni prosta smena Siniše Malog i Gorana Vesića neće doneti ništa ako će korumpirani lopovski sistem ostati isti. To je prava tema za naš razgovor sa ostalima iz opozicije posle izbora: hoće li prave promene ili da nastave SNS putem", rekao je Obradović.

On je naveo da koalicija Dveri i DJB neće dozvoliti da "nakon Vučićevog pada s vlasti" sve ostane isto.

"To je naša najvažnija uloga. Mi remetimo šeme i kombinacije sadašnje i bivše vlasti koje se međusobno ne diraju i zbog toga ispada da niko nije odgovoran za pljačku naroda i države u poslednjih 30 godina. To više tako neće moći", zaključio je Obradović.

Kurir.rs/Beta/Blic

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: RASVETLJAVANJE JELENINOG UBISTVA?! Evo šta otkrivaju detalji optužnice protiv Zorana Marjanovića!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track