(FOTO) SVEČANO KOD ŠEŠELJA: Radikali obeležili stranačku slavu Sveta Tri Jerarha
Foto: Facebook printscreen

Srpska radikalna stranka

(FOTO) SVEČANO KOD ŠEŠELJA: Radikali obeležili stranačku slavu Sveta Tri Jerarha

Politika -

BEOGRAD - Srpska radikalna stranka obeležila je danas stranačku slavu Sveta Tri Jerarha - Vasilija Velikog, Grigorija Bogoslova i Jovana Zlatoustog.

Predsednik Srpske radikalne stranke prof. dr Vojislav Šešelj je u kratkom govoru istakao da srpski radikali, boreći se za vlast, nikada nisu osramotili svoje pretke, niti su odstupili od svojih ideoloških zaveta, političkih principa i političkih programa.

On je naveo da su se srpski radikali za vlast bore najčasnijim sredstvima u želji da ostvarujući vlast, onda kada im narod ukaže poverenje, pokažu da su bili dostojni tog poverenja.

"Nadam se da će nam na predstojećim gradskim izborima narod ukazati poverenje da učestvujemo u vlasti, a na nama je da opravdamo to poverenje i budemo dostojni narodne volje", reka je Šešelj.

foto: Facebook printscreen

Lomljenju slavskog kolača u sedištu stranke u Zemunu prisustvovali su ambasador Azerbejdžan Eldar Hasanov, prvi sekretar Ambasade NR Kine Či Ling Jun i prvi sekretar Ambasade Ruske Federacije, Ivan Starostin, prijatelji stranke i visoki stranački funkcioneri.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Facebook printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track