(KURIR TV) VUČIĆ OŠTRO UOČI SUSRETA SA TAČIJEM U BRISELU: Od sastanka ne očekujem ništa, ali ću štititi našu državu i budućnost!
Foto: Beta/Emil Vaš

obraćanje predsednika

(KURIR TV) VUČIĆ OŠTRO UOČI SUSRETA SA TAČIJEM U BRISELU: Od sastanka ne očekujem ništa, ali ću štititi našu državu i budućnost!

Politika -

Predsednik Vučić osvrnuo se na predstojeći susret sa Hašimom Tačijem u Briselu 23. marta rekavši da od sastanka ne očekuje ništa, jer "Srbija nema više šta novo da učini za bilo koga".

"Otići ću tamo, moj posao je da razgovaram i na najsnažniji način ću štititi ne naše mitove, već našu budućnost i državu. Tu nema nikakvih posebnih pitanja. Mnogo težim rečima ja inače govorim, ali to znaju ljudi tamo gde treba. Hrabrost se ne pokazuje pred vama, već tamo gde treba. Ja sad odoh i ajde zdravo", rekao je on odgovarajući na pitanja novinara tokom obraćanja u Predsedništvu Srbije.

On je istakao je danas da će nastaviti da "radi stvari koje su dobre za Srbiju, te da se nikome neće dodvoravati".

"Sada idu po srpskim sredinama i potkupljuju mladiće kešom da idu u kosovsku vojsku. Danas nisam želeo da pričam o istrazi ubistva Olivera Ivanovića, govoriće službe o tome za dve nedelje, ja nisam hteo da ne kažu da zloupotrebljavam takva pitanja u političke svrhe. Pozivam Srbe da ne učestvuju u formiranju vojske Kosova, već da nam pomognu u rešavanju kosovskog problema, ponašaju se odgovorno i brinu o sebi i svojoj bezbednosti. Sa Srbijom nikakav dogovor po bilo kom pitanju nije postignut", naveo je on na pitanja novinara u Predsedništvu Srbije.

(Kurir.rs/Foto: Beta/Emil Vaš)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track