AKO SMO TO PREŽIVELI, PREŽIVEĆEMO SVE: Studenti otkrili šta im daje SNAGU za proteste širom Srbije
Foto: Printscreen/Twitter

Šaljiv transparent nasmejao sve

AKO SMO TO PREŽIVELI, PREŽIVEĆEMO SVE: Studenti otkrili šta im daje SNAGU za proteste širom Srbije

Politika -

BEOGRAD - Demonstracije na desetine hiljada nezadovoljnih ljudi pod nazivom „Protest protiv diktature“ održane su i juče, osmi dan zaredom, a do sad su studente podržali penzioneri, Policijski i Vojni sindikat Srbije, ali i brojne poznate ličnosti. Ipak, konačno je otkriveno šta učesnicima daje snagu za višečasovne šetnje gradom...

Prestavnici studentskog protesta dostavili su 9 zahteva i navode da su se u vezi sa osnovnim ciljevima ujedinile njihove organizacije širom Srbije, ali je pored toga, pažnju javnosti skrenuo i veliki broj transparenata sa mahom duhovitim i ironičnim porukama.

Foto: Marina Lopičić
Foto: Marina Lopičić

Na jednom od njih demonstranti su šaljivo aktuelnoj vlasti poručili "Preživeli smo Step sokiće, preživećemo i vas", a na društvenim mrežama nizali su se komentari onih koji pamte vremena kada se pomenuti sok pravio razmućivanjem obojenog koncentrata u vodi.

“NEMOJ BABU DA MI LAŽEŠ” - najzanimljiviji transparenti sa protesta

Podsetimo, učesnici uličnih protesta i sinoć su ispred Doma Narodne skupštine pozvali građane nezadovoljne rezultatima predsedničkih izbora i uslova u kojima su oni održani da im se i danas pridruže u povorci koja će u 18 časova krenuti u šetnju centralnim beogradskim ulicama.

KURIR TV ZAVRŠEN OSMI PROTEST: Sledi novo okupljanje u utorak tačno u 18 časova

(VIDEO) PROTESTI ŠIROM SRBIJE: Studenti poručili: Ograđujemo se i od vlasti i od opozicije

NAJMASOVNIJI PROTESTI U NOVIJOJ ISTORIJI: Šta se zapravo dešava u Srbiji!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track