ALEKSANDRA TOMIĆ (SNS): Vučićev ekspoze je naučni rad! Odštampajte ga
Foto: Fonet Božidar Petrović

Poslanica SNS oduševljena mandatarovim radom

ALEKSANDRA TOMIĆ (SNS): Vučićev ekspoze je naučni rad! Odštampajte ga

Politika -

Poslanica Srpske napredne stranke Aleksandar Tomić izjavila je danas da je ekspoze mandatara Aleksandra Vučića autorsko delo koje ima osobine naučnog rada.

"Ono što predlažem mandataru, da vaš rad odštampate, jer mislim da će u budućnosti ostaviti velikog traga za ljude koji se bave ekonomijom i političkom ekonomijom, upravo zbog toga što na jedan sistematičan i integrativni način prikazano da politika može da daje svoje rezultate u svakodnevnom životu", rekla je Tomić u Skupštini Srbije tokom rasprave o izboru nove vlade.

Ona je ocenila da je važno reći da "taj naučni rad može da se nazove nova ekonomska paradigma Balkana", gde, kako je dodala, ima zemalja koje su članice EU, a koje nemaju rezultate kao što ima Vlada Srbije.

Poslanica Liberalno-demokratske partije (LDP) Nataša Mićić tokom rasprave mandataru je predložila da se u osnovne škole uvede informatika kao obavezan predmet.

Ona je zatražila i da se umesto investicija u naoružanje i vojsku sredstva preusmere u saobraćaj i puteve, kako bi se smanjio broj saobraćajnih nesreća.Mićić je rekla i da je sramota da njeno rodno Užice u 21 veku ima problem sa ispravnošću vode za piće.

Vučić je poslanici LDP odgovorio da nije lako uvesti informatiku kao obavezan predmet i da je potrebno godinu, dve ili tri da se to pripremi i uvede.

On je kazao i da je u odnosu na broj vozila na putevima u Srbiji, stanje bezbednosti nešto bolje nego ranije, ali da na tome još mora da se radi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track