ASTROLOZI PREDVIĐAJU: Dačića će pratiti diplomatski skandali
Foto: Damir Dervišagić

Astrolog Vladimir Vlajić o rasporedu zvezda

ASTROLOZI PREDVIĐAJU: Dačića će pratiti diplomatski skandali

Politika -

Vučićeva vlada je „rođena“ u znaku Lava s podznakom u Ribama, pa Srbiju čeka uvođenje reda u finansije, veliki infrastrukturni projekti...

Novoformirana vlada Aleksandra Vučića „rođena“ je u znaku Lava s podznakom u Ribama, što neće biti loše ni za Srbiju ni za njene građane. Ipak, kako za Kurir tumači natalnu kartu Vladimir Vlajić, šefu diplomatije Ivici Dačiću neće baš cvetati ruže - naredne godine ga očekuju diplomatski skandali!

- Sunce u svom znaku Lavu predstavlja dominantnu ulogu jednog čoveka ili jedne stranke. Znak Riba uvek predstavlja trojstvo, koje po prirodi nije najprirodnije, ali funkcioniše. Elementi vatre i vode će svakako usporiti mnoge procese i doneti bitno nerazumevanje u komunikaciji ljudi. Opozicija neće biti „glasna“ po pitanju bitnih stvari - objašnjava Vlajić i dodaje:

- Naglašeni su aspekti sedmog i devetog polja - uticaji sa strane. Pritisci stranaca će biti sve jači. Usvajaće se novi zakoni i počeće se s promenom ustava. Sa ovakvim aspektima se to verovatno neće do kraja završiti. Bitne promene su vezane za poljoprivredu, gradnju, velike infrastrukturne projekte koji čekaju već dugo vremena.

Menjaće se koncept spoljne politike. Insistiraće se na poštovanju starih ugovora i dogovora. Biće skandala u diplomatiji, naročito tokom naredne godine. Uvodiće se red u finansije, ali se i dalje neće znati ko koliko troši i na šta (kroz opoziciju Venere i Neptuna). Novac dolazi iz inostranstva sa više strana uz mnogo uslovljavanja.Ako se pogleda i horoskop Srbije, kaže Vlajić, vidi se da će velika materijalna ograničenja trajati do proleća 2018. godine.

- Globalno se stvari bitno menjaju. Srbija naizgled dobija podršku s raznih strana sveta, ali svi traže nešto... Pokretaće se ili nastavljati međunarodne parnice. Mesec se nalazi tačno na stepenu muslimanskog sveta - velike investicije se ipak samo najavljuju. Biće određene pomoći sa te strane. Dobro će „koristiti“ krize koje će se javljati u različitim delovima sveta.

Teško će ići privatizacija velikih firmi u ovoj vladi. Pokušaće se s novom reformom školskog i bankarskog sistema, donekle će to biti uspešno. Propadaće zemljište (poljoprivredna dobra), te to može da donese bitnije nezadovoljstvo seljaka, pa i običnih ljudi.

Potenciranje nekih novih ideja neće biti opšte prihvaćeno. Stari problemi se gomilaju i guraju pod tepih. Kroz dve godine to može da eskalira i stavi vladu na ozbiljan test. Ipak će se dobro prilagođavati novonastalim okolnostima na svetskoj sceni. Ulazak u nove saveze donosi dugoročne dobitke za zemlju - kaže Vlajić.U horoskopu Srbije, kako objašnjava, naglašeno je da će se povoljne prilike za obične ljude javljati od aprila 2018. godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track