BAHATA: Direktorka iz SPS nije dolazila na posao, a primala 240.000 dinara
Foto: Damir Dervišagić

Ima li kraja iživljavanju funkcionera

BAHATA: Direktorka iz SPS nije dolazila na posao, a primala 240.000 dinara

Politika -

Ivani Petrović, bivšoj šefici marketinga u „Dunav osiguranju“, poznatoj po luksuznom životu i besnoj „mečki“ od 60.000 evra, niko ne može da stane na put. Bruka SPS gde stigne, a ne mogu da je sklone

Ivana Petrović, funkcionerka SPS i bivša direktorka u „Dunav osiguranju“, mesecima se nije pojavljivala na poslu, a uredno je doskoro primala direktorsku platu od čak 240.000 dinara, saznaje Kurir u tom preduzeću!Petrovićeva je, naime, pre nekoliko meseci zglajznula s funkcije direktorke marketinga i trenutno je neraspoređena.- Petrovićeva mesecima ne dolazi na posao, a pre, recimo, dva meseca je primila punu platu - 240.000 dinara. Nedugo pošto se pročulo za aferu s fingiranim ugovorima, ona je neraspoređena, ali i dalje prima direktorsku platu - navodi izvor.Kako dodaje, i funkcioneri SPS zabrinuti su za sliku u javnosti koju ostavlja mlada koleginica. Kabriolet, jahte...Poziranje u kabrioletu, na jahti, hvalisanje stanom u Beogradu, te skupe brendirane krpice čije je slike Petrovićeva uredno kačila na Instagram, bodu oču javnosti, te su zato vremešni socijalisti zamoli Dačića da je skloni.- Nekoliko funkcionera je reklo Dačiću da je najbolje da ona ne bude ni u jednom JP jer se previše prašine digne oko nje, te da je on pita koliko joj para treba za lagodan život, a oni će tu sumu skupiti iz svojih džepova - kaže izvor Kurira.Inače, koliko je Petrovićeva moćna pokazuje i to što ni posle šest meseci otkako su Uprava kriminalističke policije i Tužilaštvo za organizovani kriminal češljali oko 60 fingiranih ugovora u „Dunav osiguranju“ - zbog čega je ta firma oštećena za milione dinara - gde je ona obavljala funkciju direktora marketinga, nema epiloga predmeta.Istraga u fioci- Predmet je u Tužilaštvu za organizovani kriminal - rečeno nam je nezvanično u toj instituciji. Međutim, niko nije mogao da nam kaže kad je tačno UKP poslao predmet i dokle se stiglo s njim.Petrovićeva nije odgovorila na pitanja kad je poslednji put bila na poslu i na ime čega onda prima punu platu. Kurir je više puta pisao o luksuznom načinu života Dačićeve bliske saradnice koja potiče iz skromne radničke porodice. Teško da su joj sav taj luksuz obezbedili roditelji.

SKANDALOZNO Vređa i preti Kuriru JE.EM VAS U USTA ŽVALAVA, NAPU.ITE SE KU.CA RASPALOG!Funkcionerka SPS nije odgovorila na konkretna pitanja našeg lista, ali je zato pokazala da joj je fond reči, bar kad su uvrede i psovke u pitanju, bogat.Njen odgovor prenosimo u celosti (sa pravopisnim grešakama):- Moj jedini komentar je da ste vi iz Kurira jedan najgori društveni talog koji je ova država iznedrila, jedan ispljuvak i bljuvotina. To što godinama pišete najgore laži o meni, govorite o jahtama i kolima od 60.000 evra, a nisam vlasnik niti jednog automobila ni jahte ološe iznuđivački. Sve ćete ovo morati da dokažete na sudu stoko zadrigla. Crknite od muke jer vam pare za ove tekstove koje o meni izmišljate niko neće dati da bi ih sprečio. Tako da možete samo da se najedete svih svojih govana posle suda. Protiv mene se ne vodi nikakav proces, a potvrde sam vam poslala. Jedini proces koji vodim je protiv Kurira kao prvooptuženog. Odavno želim da se spustim na vaš nivo i da vam kažem: je.em vas u usta žvalava, napu.ite se ku.ca raspalog ko god da je poslao ovu poruku.... Novinar sigurno nije, broj mi je nepoznat.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja