BEDNICA Ivana Petrović: Ne možete mi ništa, ja sam Romkinja!
Foto: Marina Lopičić

Bruka i sramota: Dačiću, bre, kakvi su ti ovo kadrovi

BEDNICA Ivana Petrović: Ne možete mi ništa, ja sam Romkinja!

Politika -

Kad su u „Dunav osiguranju“ saopštili Ivani Petrović, funkcionerki SPS, da više neće biti direktorka marketinga, odbrusila im da ne mogu da je šutnu jer pripada manjini

Ivana Petrović, bivša direktorka marketinga „Dunav osiguranja“ i funkcionerka SPS, važi za ženu kojoj niko ne može ništa, pa tako, i pored istrage zbog višemilionskih malverzacija za koje je osumnjičena i bahatog ponašanja na poslu, u toj kompaniji ne mogu da joj daju otkaz!Nekad joj u održavanju imidža - „ne može mi niko ništa“ pomaže stranački šef, čiju zaštitu uživa, nekad široka leđa, kao onomad kad je nasrnula na Dijanu Vukomanović, a nekad pripadnost nacionalnoj manjini. Dobro ste pročitali.Gazi preko mrtvihNaime, kad je Petrovićeva bila pred otkazom u „Dunav osiguranju“, izvadila se tako što se pozvala na manjinska prava.- Krajem 2015. rukovodstvo kompanije rešilo je da da Ivani otkaz na mesto direktora marketinga. Tada je imala platu od 240.000 dinara, na svakom koraku je demonstrirala svoju moć i šikanirala zaposlene. Kad je uticaj moćnika koji je štitio Ivanu malo popustio, odlučeno je da je najbolje da ona napusti kompaniju - kaže naš izvor iz „Dunav osiguranja“ i dodaje:- Pošto joj je predočeno da za njenim angažovanjem više nema potrebe, ona je mrtva hladna rekla da njoj ne može tek tako da se da otkaz jer je ona pripadnik nacionalne manjine - Romkinja. Rukovodstvo je bilo zatečeno time šta ona poteže kao argument da bi sačuvala svoj položaj.

Crveno na radost... Petrovićkina mečka
Crveno na radost... Petrovićkina mečka

I zaista, Petrovićeva tada nije dobila otkaz. Ali je svoju bahatost demonstrirala u punom sjaju. Nije dolazila na posao, a uredno je dobijala 240.000 dinara mesečno. Tek poslednja dva-tri meseca njena primanja više nisu bila astronomska.- Iako tada nije dobila otkaz, ona ipak nije dolazila na posao. Verovatno je samo htela da nam svima objasni da joj se može. Nije nogom kročila u firmu, a svakog meseca bi joj na račun leglo oko 2.000 evra. Sada, pak, prima oko 9.000 dinara, ali niko ne zna na ime čega - dodaje naš izvor iz vrha pomenute kompanije.Šoping u radno vremeInače, epizoda „Romkinja sam, ne diraj mi platu“ još se prepričava po „Dunav osiguranju“.Kolege iz ove državne firme koja je pod kapom SPS nemaju nijednu lepu reč za pulenku Ivice Dačića. O njenom bahaćenju je i Kurir u više navrata pisao.Petrovićeva je jednog od svojih najbližih saradnika pretvorila u svog potrčka. I to bukvalno.- Ivana je jednog od kolega (ime poznato redakciji) maltretirala po ceo dan. Išao je s njom u šoping, teglio joj kese s krpicama. Naravno, sve to tokom radnog vremena. Morao je i da preko interneta naručuje garderobu za njenog psa- kaže naš izvor.

Vrhunac je, dodaje, bio kada je na posao dovela psa.- Ušla je u kompaniju sa kučetom i dala ga sekretarici da ga pričuva dok je ona na sastancima. Jadna žena nije mogla da veruje šta ju je snašlo, ali je kera morala da „zabavlja“ - kaže izvor našeg lista.Ivana Petrović juče nije odgovorila na SMS s konkretnim pitanjem.

Majka ŽivicaPORODICA ĆUTI O NJOJPokušali smo da od porodice Ivane Petrović dobijemo komentar na njen luksuzan život i bahato ponašanje, ali njena majka Živica Petrović nije želela da komentariše ponašanje svoje ćerke.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track