BEZ KAJANJA NAKON NEZAPAMĆENOG SKANDALA Maršićanin: Ugled parlamenta je srozan i pre mog tvita!
Foto: Nebojša Mandić

Poslanike nazvao konjima, a Vučića Kaligulom

BEZ KAJANJA NAKON NEZAPAMĆENOG SKANDALA Maršićanin: Ugled parlamenta je srozan i pre mog tvita!

Politika -

"Ugled parlamenta je potpuno srozan. Da li je za to kriv moj tvit ili sistematasko urušenje ugleda Skupštine", pokušao je Dragan Maršićanin, v. d. predsednika DSS, da opravda svoj skandalozan tvit u kojem premijera Vučića poredi sa Kaligulom, a poslanike u Skupštini i Vladi sa konjima.

Kaže, svako ko je tvit pročitao neka ga shvati kako hoće. I mnogi su ga tako shvatili. Mnogi zluradi su ga pitali „da li je opet popio koju više?“, a neki još prostiji od njega su ga pitali zbog čega vređa konje.

Član predsedništva DSS Vukosav Tomašević pozvao je Dragana Maršićanina da podnese ostavku na mesto predsednika stranke ili će ga stranka sama smeniti. On, čini se, ne haje mnogo i ostavku po svoj prilici neće podnositi.

"Unutarstranačke stvari pričam isključivo u stranci", zaključio je Maršičanin.

Maršićanin se takođe i zapitao zašto je ugled parlamenta niži nego ikada u njegovoj istoriji.

Predsednik DSS je inače poznat po tvitovima u kojima žustro komentariše vlast i ljude na njoj. Često i pređe granice dobrog ukusa.

Podsećanja radi, Maršićanin je i početkom ove godine zapalio tviter nakon rasprave sa političkim neistomišljenicima. On je tom prilikom objavio fotografiju vibratora, kojom je pozdravio žene koje zastupaju stavove SNS uz komentar „Pozdrav bot-dami“.

(Blic/Bojana Bogosav)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track