BIVŠI MUFTIJA USKORO TATA 8. PUT: Zukorlić (47) presrećan, supruga Elma (37) čeka bebu
Foto: Zorana Jevtić

Sebe zove mladim superdedom jer već ima i troje unučadi

BIVŠI MUFTIJA USKORO TATA 8. PUT: Zukorlić (47) presrećan, supruga Elma (37) čeka bebu

Politika -

BEOGRAD - Bivši muftija, a sada narodni poslanik i lider BDZ Muamer Zukorlić (47) uskoro će dobiti osmo dete!

Njegova druga supruga Elma Elfić Zukorlić (37), generalni menadžer Internacionalnog univerziteta u Novom Pazaru, za nekoliko meseci rodiće mu četvrto dete!

Zanimljivo je da se Zukorlić već ostvario i u ulozi dede i da ima troje unučadi. Dolazak na svet nove bebe, kako saznajemo od izvora bliskog Zukorliću, beskrajno ga je usrećio i smatra to božjim darom.

Foto: Filip Plavčić
Foto: Filip Plavčić

- Presrećan je. To mu je, kako se šale njegovi prijatelji, prvo dete od kada je postao političar, a prestao u administrativnom smislu da bude muftija. Zukorliću je porodica uvek bila na prvom mestu i rano je počeo da je gradi. Prvom ženom se oženio prilično mlad, kada mu je bila 21 godina. I njegov sin se oženio sa 20 godina. Zato i ima titulu mladog superdede, kako sam voli za sebe da kaže - kaže naš izvor. I za njegovu suprugu Elmu, kako je nedavno rekla, porodica je najbitnija.

- Vrlo često kažem da je žena kao ptica. Ako se ostvari kao supruga, kao majka i kao poslovna žena, leti raširenih krila. Ne mogu da vam kažem da li je teško ili lako jer posedujem tu vrstu energije da mogu da balansiram između porodice i poslovnog života. Uvek mi je bio prioritet i odgajana sam na tradicionalnim vrednostima, porodica je najbitnija, i ako bih u životu morala da biram između poslovnog uspeha i porodice i dece, uvek bih izabrala porodicu i decu - rekla je Elma.

Foto: Filip Plavčić
Foto: Filip Plavčić

Sam Zukorlić nije želeo mnogo da govori o ovoj temi, objašnjavajući da mu to vera ne dozvoljava.

- Kod nas po verskim, odnosno duhovnim islamskim propisima, ne govori se o tome u javnosti dok se dete ne rodi, ali kada se rodi, onda ćemo moći da pričamo - rekao je Zukorlić!

Inače, Zukorlić je ranije u jednom intervjuu izneo veoma zanimljivu teoriju o ženama...

- Moja teorija je da svaka žena treba da od 20. do 30. godine rodi po petoro dece, a onda da se posveti karijeri. To je sasvim moguće, čak i preporučljivo, da na svake dve godine rodi po jedno dete. Takva žena će sigurno izgledati bolje i biti zdravija od one koja rodi jedno od 30. do 40. godine. Nekada, kada su žene rađale po petoro dece, nije bilo bolesti poput raka grlića materice, raka dojke i ostalih teških bolesti jer se rađanjem obnavljao organizam. Deca su nešto najvrednije. Kad rano dobijete dete je kao kada poranite, onda stignete sve da uradite. Posle 30, kada rodi decu, žena treba da se posveti karijeri. To je logičan redosled, a ne ovaj koji imamo danas - rekao je tada Zukorlić.

(Alo)

Foto: Zorana Jevtić
Foto: Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track