BIVŠI RUKOMETAŠ PERUNIČIĆ: Glasom za Vučića izaberimo garant za budućnost
Foto: Zorana Jevtić

Predsednički izbori 2. aprila

BIVŠI RUKOMETAŠ PERUNIČIĆ: Glasom za Vučića izaberimo garant za budućnost

Politika -

NOVI SAD - Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Predrag Peruničić posetio je Šid i Sremsku Mitrovicu, gde je pozvao građane da izađu na izbore i glasom za Aleksandra Vučića izaberu pravi put i garant za budućnost.

"On je kandidat na ovim izborima upravo da bi obezbedio da svaki deo Srbije bude jednako razvijen, da dovodimo investitore, otvaramo fabrike, da zapošljavamo ljude, omogućimo našim sportistima bolje uslove kako bi još bolje i jače donosili medalje za našu zemlju. Naš posao je da svim ljudima u Srbiji gradimo stabilnu budućnost, zato je glas za Aleksandra Vučića put za bržu, jaču i bolju Srbiju", istakao je Peruničić.

Kurir TV: Koje kandidate podržavaju poznate ličnosti?

Peruničić je jučerašnju posetu Srema započeo obilaskom Šida gde su ga dočekali predstavnici Opštinskog odbora Šid i predstavnici sportskih klubova koji su ga upoznali sa sportskim prilikama, infrastrukturom i razvojom sporta na lokalu, saopštio je vojvođanski SNS.

Nakon Šida, Peruničić je posetio Sremsku Mitrovicu gde je sa predstavnicima sportskih klubova razgovarao o sportu i pružanju pomoći oko strateških pitanja za njihov razvoj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track