BOGOLJUB KARIĆ ZA KURIR: Dobio sam konja Luku za rođendan!
Foto: Nebojša Mandić

Karića poteralo slavlje otkad se vratio u Srbiju

BOGOLJUB KARIĆ ZA KURIR: Dobio sam konja Luku za rođendan!

Politika -

Volim konje, znam da jašem, a kako je konj plemenita životinja, asocira na ono što mi radimo - gradimo i stvaramo

Lider PSS Bogoljub Karić zaređao je sa slavljima otkad se vratio u Srbiju, pa je 17. januara proslavio svoj 63. rođendan, a istovremeno je njegova porodica u „Vili Jelena“ slavila i udaju Karićeve sestričine Gorice Nedeljković.Bilo je i zanimljivih poklona, otkriva za Kurir lider PSS.

- Dobio sam konja od jednog bliskog poslovnog partnera iz Rusije. Volim konje, znam da jašem, a kako je konj plemenita životinja, asocira na ono što mi radimo - gradimo i stvaramo. Dobio sam sve potrebne papire za njega, kao i pasoš, a dao sam mu ime Luka. Tako mi se zove unuk - otkriva nam on i dodaje da porodica Karić ima tradiciju kad je reč o poklonima.

- Dragomir je odavno predložio da poklanjamo samo knjige jedni drugima, jer nas ima puno, da ne trošimo veliki novac na to, a knjige su blago. Dobijao sam razne poklone, od vrednih slika pa do penkala, mačeva, satova... Zato i planiramo da jednog dana otvorimo muzej Karića - ističe biznismen.Supruga Milanka kaže da je bilo mnogo lepih čestitki:- Poželela sam Bogoljubu puno ljubavi i puno seksa, jer seks podmlađuje, a bez ljubavi ne može da se živi.N. M.Pogledajte bonus video: Karić ljubi zastavu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track