BOŠKO OBRADOVIĆ: Farsa sa kandidaturom
Foto: Promo

Uvod u nestabilnost

BOŠKO OBRADOVIĆ: Farsa sa kandidaturom

Politika -

VALJEVO - Vreme je da konačno dođe do smene politike u Srbiji, nije više stvar u smeni ove loše vlasti, već u smeni loše politike koja traje više od 20 godina - rekao je predsednički kandidat Dveri, Boško Obradović u izjavi datoj za Napred Valjevo a prenela je Informativna služba Srpskog pokreta Dveri.

Potrebno je da novi predsednik države uvede ravnotežu vlasti, da bude iz druge političke opcije u odnosu na predsednika vlade, izjavio je u Valjevu Boško Obradović, predsednik Srpskog pokreta Dveri i kandidat te organizacije na predstojećim predsedničkim izborima.Velika pljačka naroda traje već 26 godina. Nenamenski je u poslednih deset godina, kako je pokazala Državna revizorska institucija, u Srbiji potrošeno više od 50 milijardi evra. Uz to, banke na godišnjem nivou ostvaruju ekstraprofit od najmanje 500 miliona evra koji se iznosi iz zemlje – nabrojao je Obradović.

Foto: Beta
Foto: Beta

On je dodao da je kao najveća evidentna partijska pljačka od strane stranačkih parazita koji neprestano otimaju naše pare iz javnih preduzeća i ustanova, prebacujući ih „kroz razne nameštene ten­dere svojim partijskim fir­mama i svojim kumovsko-burazerskim šemama i kombi­nacajama”.

Kao osnovne elemente svog predizbornog programa on je naveo već poznati evro-skepticizam, odnosno evro-realizam, ekonomski patriotizam, politiku koja se zalaže za porodične vrednostii zaustavljanje odliva mozgova iz Srbije u inostranstvo.

Foto: Stevan Jokić
Foto: Stevan Jokić

On je dodao da premeštanje Aleksandra Vučića sa mesta premijera u Predsedništvo Srbije vodi u totalnu političku nestabilnost i govo­ri o ozbiljnim problemima u vladajućoj koaliciji.

Ako je Tomislav Nikolić bio dobar predsednik, zašto ga ne kandiduju za drugi mandat? Ako ga ne kandiduju znači da je bio loš predsednik, što Dveri tvrde već pet go­dina. Ako se Aleksandar Vučić kandiduje, to je tek dokaz neozbiljnosti SNS. Jer je on pre nekoliko meseci izabran za premijera, a sam je više puta rekao da se nikada neće kandidovati – podsetio je Obradović, uz prognozu da je 2017. definitivno godi­na u kojoj se može očekivati početak pada vlasti Aleksandra Vučića.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

VESTI KURIR TV 21.02.2017.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track