BURNO U SKUPŠTINI Šešelj: Ako je Nikolić dao ijedan ispit, dajem ostavku na poslaničko mesto!
Foto: Fonet

BURNO U SKUPŠTINI Šešelj: Ako je Nikolić dao ijedan ispit, dajem ostavku na poslaničko mesto!

Politika -

BEOGRAD - Tokom rasprave o formiranju vlade koja je počela u 10 časova, vode se burne rasprave mandatara Aleksandra Vučića i lidera SRS Vojislava Šešelja.

Lider radikala Vojislav Šešelj izjavio je da je ekonomski deo ekspozea mandatara Aleksandra Vučića spisak lepih želja, dobre namere, ukazivanja na problema, ali da nema celovitog rešenja za probleme, navodeći da je važno prekinuti put ka EU.

Šešelj je pitao mandatara Vučića za dilplomu Tomislava Nikolića i da li je on ikada položio ijedan ispit na tom fakutletu. Lider SRS se osvrnuo i na potrošen novac iz fondacije predsednikove supruge, Dragice Nikolić.

Foto: Zorana Jevtić
Foto: Zorana Jevtić

"Cela Srbija zna da je Nikolić faslikovao diplomu. Pa to i vi znate. Ako je on položio ijedan ispit, evo ja dajem ostavku na poslaničko mesto", rekao je Šešelj.

Mandatar Vučić se javio za reč i rekao da što se tiče fondacije gospođe Nikolić, ona je finansirana različitih kompanija, od naših prijatelja spolja.

"Taj novac trošen je na bolnice i video sam da se mnogo majki i dece raduje onome što je ona uradila. Nemam ništa protiv, bez problema ćemo proveriti gde je svaki dinar otišao. Što se tiče izbora, kandidovaćete se, baš onako kao što ja neću. Za razliku od drugih, ja sam svaki dan 15 godina proveo sa gospodinom Šešeljem, tako da znam da će se kandidovati", rekao je Vučić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track