ČEDA JOVANOVIĆ OTKRIO ČEGA SE STIDI: Sram me je... Zbog ovog menjam kanale kad sedim sa decom
Foto: Aleksandar Jovanović

Lider LDP

ČEDA JOVANOVIĆ OTKRIO ČEGA SE STIDI: Sram me je... Zbog ovog menjam kanale kad sedim sa decom

Politika -

BEOGRAD - Predsednik LDP Čedomir Jovanović smatra da su jučerašnji incidenti u Skupštini "prava slika politike u Srbiji" i dodao da ta partija ima osećaj obaveze da to menja.

Toga je, kaže Jovanović, uvek bilo u Skupštini, ali to ne opravdava ono što se dogodilo."Mene je stid od svega toga i ja menjam kanale kad sedim sa decom kako bih makar njih toga poštedeo", rekao je Jovanović novinarima u parlamentu.

Ne želeći da, kako kaže, arbitrira, Jovanović napominje da svako 'normalan' u zemlji zna da to nije način na koji je prihvatljivo obratiti se bilo kome, u bilo kojoj situaciju. Juče je, podseća Jovanović, bilo nekoliko važnih rečenica koje su iznete o zakonima koji sprečava porodično nasilje, izmenama Krivičnog zakonika, ali je sve to ostalo u drugom planu.

"U prvom planu su sve te osobine naše politike koje su zapravo odgovor na pitanje zašto nam je zemlja urnisana. Poslanici u parlamentu ne govore samo o sebi, oni govore i o ljudima koji su za njih glasali, ali na prvom mestu o čitavom društvu, što je poražavajuće", prokomentarisao je lider LDP.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track