ČEDA KONAČNO PRIZNAO: Pušio sam travu, uvlačio sam kao Obama!
Foto: Damir

Lider LDP o gresima iz mladosti

ČEDA KONAČNO PRIZNAO: Pušio sam travu, uvlačio sam kao Obama!

Politika -
Samo lake droge: Čedomir Jovanović priznao da je, kao i predsednik SAD, „uvlačio“ marihuanu, ali da nije šmrkao, kao što ga neki prozivaju

BEOGRAD - Čedomir Jovanović, lider Liberalno-demokratske partije, priznao je grehe iz mladosti i otkrio da je pušio marihuanu! Jovanović je, naime, rekao da je, poput Baraka Obame, predsednika Sjedinjenih Američkih Država, „uvlačio“ marihuanu, ali da nikada nije probao teže droge, kao što ga prozivaju.Lider LDP je u emisiji „Lični stav“, koja se emituje na Jutjubu, na pitanje da li je za legalizaciju lakih opijata, bez premišljanja odgovorio: „Jesam, mislim da tu ima puno gluposti.“ Ipak, oklevao je kada je trebalo da govori o ličnom primeru i da kaže da li je probao opijate. Prvo se nasmejao, a onda nastavio:Legalizacija- Da li sam probao... Kako je ono Obama odgovorio: „Jes, aj did inhejl“ (smeh). Sećate se kako je to Obama parafrazirao Klintonu? Klinton je odgovorio da je duvao, ali nije uvlačio. A Obama je u kampanji rekao: „Jes, aj did inhejl“ - pokušao je predsednik LDP da se izvuče iz „vruće stolice“.Bez dodatnog objašnjenjaNa insistiranje da ipak kaže kakav je slučaj sa njim, odgovorio je:- Ja sam na Obaminoj strani - štedljiv je bio na rečima, a onda negirao da je ikada bilo nešto teže od duvanja, poput šmrkanja, kao što ga prozivaju:- Da li sam ikad šmrkao? Ne, zaista.Čedomir Jovanović juče nije želeo da otkrije još detalja ili da kaže da li se možda pokajao zbog ove izjave. Ipak, on nije jedini političar koji je otvorio dušu i priznao da je koristio opijate. Tako je prošle godine, Nenad Čanak, lider SVM, rekao da je duvao travu u mladosti. On je na tribini posvećenoj Milanu Mladenoviću, frontmenu grupe EKV, pred 500 posetilaca otkrio da je, zajedno s Mladenovićem, pušio travu.- Pušili smo zajedno džokavac - rekao je Čanak.

Sve sami strejteriBorko Stefanović, DS:Nikad nisam duvao travuNikada nisam duvao travu. Nije me to interesovalo, iako je bilo ljudi iz mog okruženja koji jesu koristili marihuanu.Branko Ružić, SPS: To je privatna stvarNisam protiv legalizacije marihuane u medicinske svrhe, a šta je ko od političara radio u detinjstvu, to je irelevantno za svakog od njih jer može da bude (zlo) upotrebljeno u senzacionalističke svrhe.Aleksandar Jovičić, SNS: Nisam ni došao u iskušenjeNisam nikad duvao travu. Devet godina sam trenirao karate, a onda četiri godine fudbal, tako da nisam bio u društvu u kojem bih došao u iskušenje da to probam.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track