"ČEDA SE PREPOZNAO KAO KRIMINALAC I PRAZNOGLAVAC": Obradović odgovorio na TEŠKE uvrede Jovanovića!
Foto: Petar Lazović, Marina Lopičić

Polemika u skupštini

"ČEDA SE PREPOZNAO KAO KRIMINALAC I PRAZNOGLAVAC": Obradović odgovorio na TEŠKE uvrede Jovanovića!

Politika -

BEOGRAD - Lider pokreta Dveri Boško Obradović reagovao je na prozivku lidera LDP Čedomira Jovanovića da je praznoglavi momak.

- Interesantno je da iako nisam Čedomira Jovanovića nazvao kriminalcem, on je baš to zaključio iz mog obraćanja Vučiću. Zanimljivo je da se sam prepoznao kao kriminalac. Ja sam ukazao na novu koaliciju: Čeda - Beba - Milo - Vučić. Očito ga boli što je raskrinkana njegova uloga lažne opozicije u Narodnoj skupštini. On je deo Vučićeve vlasti i to je završena priča. Sada je postao veoma nervozan jer mu je SNS ukrala politiku, jer ne zna šta će više ni sa sobom ni sa LDP-om. Iz te nervoze da je njegovo političko vreme prošlo dolaze zaista niske i nepotrebne uvrede upravo na nivou praznoglavog pubertetlije. Sada i on vređa Čačak i Čačane, ali na to smo već navikli od njegovog šefa Vučića, reako je Obradović.

ČEDA JOVANOVIĆ: Boško Obradović samo BULAZNI, on je praznoglavi momak u zakasnelom pubertetu

Podsetimo, Čedomir Jovanović, na konferenciji za medije u Narodnoj skupštini Srbije za Boška Obradovića je rekao da je on praznoglavi momak u Skupštini, u zakasnelom pubertetu, koji često sebe predstavlja kao novu generaciju, a krcka petu banku.

- Tako da sam reagovao zbog nepristojnosti, jer se meni ne dopada da me bilo ko naziva kriminalcem, i tako se ponašam dvadeset godina, a pogotovo da me nazivaju oni koji rade na kopejku, rekao je danas Jovanović.

(EPK/NS)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track