MRKONJIĆ O AFERI VANBRAČNO DETE: Toma je seks mašina
Foto: Marina Lopičić

BEZ DLAKE NA JEZIKU

MRKONJIĆ O AFERI VANBRAČNO DETE: Toma je seks mašina

Politika -
Bez uvijanja Konačno neki političar i po tome da bude poznat. Tvrdim da su političari odlični j...či. Eto, vidite da mi nešto i radimo, ne sedimo kao što pričaju, poručio radosno funkcioner SPS

BEOGRAD - Milutin Mrkonjić, počasni predsednik Socijalističke partije Srbije, osvrnuo se na seks-aferu Tomislava Nikolića „vanbračno dete“ i u svom stilu poručio da bi bilo odlično da je predsednik Srbije je.ač kao što se priča, pa da konačno neki političar i po tome bude poznat!Kako je Kurir pisao, Vojislav Šešelj, Nikolićev nekadašnji kum i lider SRS, rekao je da predsednik Srbije ima vanbračno dete, ćerku rođenu 2003. ili 2004. godine sa Elizabet Farel, Holanđankom koja je jedno vreme prevodila spise za šefa radikala. Mrkonjić nije ulazio u to da li Nikolić treba da se oglasi u vezi s pomenutom aferom, već je samo konstatovao da šef države mora da je dobar u krevetu kad se o tome toliko govori.Ko o čemu...- Kamo sreće da Toma je.e kao što se priča. To bi bilo odlično. Konačno neki političar i po tome da bude poznat. Nikolić mora da je dobar u krevetu kad se toliko govori i novine pišu o tome. Ja tvrdim da su političari odlični je.a.i. Eto, vidite da mi nešto i radimo, ne sedimo kao što neki pričaju - tvrdi Mrkonjić.A posle priče o ljubavnom životu šefa države, počasni predsednik SPS brzo se pohvalio svojim odnosom s verenicom, folk pevačicom Anom Bekutom.- Sa Anom imam seks tri puta dnevno. Ona je moja ljubav i jedva čekam njen solistički koncert. Nema bolje žene od nje, tvrdim da je ona najveća zvezda kod nas. Volim je više od svog života i mnogo nam je lepo - zaljubljeno će Milutin Mrkonjić.Upitan kako će predsednik SPS Ivica Dačić protumačiti njegove izjave o predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću, vremešni socijalista je žustro odgovorio:Bitna je funkcija- Ma, šta me sad to pitate. Koga još to interesuje! Dačić me uopšte ne interesuje! S oproštenjem, boli me đ.ka za njega! Ne možete mi ništa. Ja sam počasni predsednik, i to je najvažnije. Mogu da budem šta god hoću.

Pun rasporedA JEVĐENOVIĆEVA?Starleta Dušica Jevđenović, zaposlena u Vladi Srbije, dovođena je u vezu s predsednikom Srbije. Pošto su mediji pisali da je u vezi sa uticajnim političarem kome je rodila sina, a koji joj na ime toga obezbeđuje sve, prvo se spekulisalo da je u pitanju predsednik opštine Smederevska Palanka Radoslav Milojičić. Međutim, sam Milojičić se oglasio i rekao da odgovor na to pitanje treba tražiti od Tomislava Nikolića. Iz Predsedništva se nikad nisu oglasili ovim povodom.

Kako je pukla Tomina aferaVojislav Šešelj šef SRS:Zameram mu što detetu koje ima s Elizabet Farel iz Holandije nije dao prezime. Ceo grad zna da je napravio dete i starleti Dušici JevđenovićNataša Jovanović, SRSRekao mi je: „Skini mi je s grbače, šalje mi poruke da je u drugom stanju.“ Dolazila je i u Skupštinu Srbije, lično sam je vodalaGordana Pop LazićDa li Nikolić ima vanbračno dete, koje taj moralista nije priznao?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track