VUČIĆ RAZBIO U FINALU! Direktan sukob sa Šešeljem u SUPERFINALU KURIROVIH IZBORA u ponedeljak

Kurirovi izbori

VUČIĆ RAZBIO U FINALU! Direktan sukob sa Šešeljem u SUPERFINALU KURIROVIH IZBORA u ponedeljak

Politika -

U večerašnjem FINALU PREDSEDNIČKIH IZBORA premijer Aleksandar Vučić je odneo ubedljivu pobedu ispred svojih protivnika. Ispostavilo se da mu je jedini dostojan takmac bio Vojislav Šešelj, pa će se njih dvojica sukobiti u KURIROVOM SUPERFINALU koje će se održati u ponedeljak 5. decembra od 19 do 23 na našoj Fejsbuk stranici.

Preostala dva kandidata nisu uspela da pruže značajniji otpor, ali su samim plasmanom u finale potvrdili da značajan broj građana stoji iza njih.

Vučić je od starta krenuo silovito i napravio osetljivu razliku koja se kasnije samo uvećavala, pa je kraj glasanja dočekao sa 25.163 glasa, što je više nego duplo u odnosu na drugoplasiranog Vojislava Šešelja koji je osvojio 10.902 glasa.

Na trećem mestu našao se Boško Obradović sa 2.892, dok je kao poslednji završio Vuk Jeremić sa 1.268 vaših glasova.

KAKO JE PROTEKLO GLASANJE U FINALU POGLEDAJTE OVDE

Večeras ste mogli da glasate za pobednike polufinalnih grupa: Aleksandara Vučića, Vojislava Šešelja, Boška Obradovića i Vuka Jeremića!

U SUPERFINALE koje će se održati u ponedeljak, 5. decembra plasirali su Aleksandar Vučić i Vojislav Šešelj i jedan od njih će biti POBEDNIK Kurirovih izbora.

VAŽNO OBAVEŠTENJE O REGULARNOSTI IZBORA!Emotikoni za glasanje su izvučeni žrebom, iz preventivnih razloga kako bi se sprečilo eventualno nameštanje glasova preko profila iz drugih zemalja!

Ako svoj GLAS želite da date Bošku Obradoviću kliknite na emotikon "wow", Vuku Jeremiću kliknite na "haha" emotikon, Aleksandru Vučiću "sad" emotikon, Vojislavu Šešelju "angry" emotikon.

Nakon davanja vašeg glasa jednom od kandidata molimo Vas da ostavite komentar zašto je baš on Vaš IZBOR.

ZA NEKOG OD KANDIDATA U FINALU PREDSEDNIČKIH IZBORA GLASAJTE OVDE!

PRESEK POSLE 120 MINUTA: Vučić ima više od 20.500 glasova posle dva sata glasanja. Jedini koji mu parira je Vojislav Šešelj sa oko 8.500 glasova, dok su ostala dva kandidara daleko iza.

PRESEK: Od samog starta FINALNE BORBE KURIROVIH PREDSEDNIČKIH IZBORA premijer Aleksandar Vučić krenuo je silovito i posle samo 15 minuta potukao svoje protivnike. Sa 4.424 glasova ostavio je daleko iza sebe Vojislava Šešelja koji ima 1.826. Na trećem mestu trenutno je Boško Obradović sa 585 dok Vuk Jeremić ima 206 glasova.

VAŽNO! Emotikoni nisu bili poznati sve do početka glasanja!

Podsetimo, zbog međusobnih optužbi kandidata Kurir je oformio nezavisnu komisiju koja će ispitati pritužbe stranaka kako bi regularnost bila zadovoljena! Več četiri kandidata dalo je svoje predstavnike za Komisiju. Kurirova nezavisna komisija će ispitati sve navode i jednih i drugih.

Dakle, zbog velikog interesovanja građana Srbije i brojnih pritužbi na regularnost, odlučili smo da večeras ne bude kraj, već da se dvojica prvoplasiranih iz finala sretnu u KURIROVOM SUPERFINALU koje će se održati u ponedeljak 5. decembra i u kojem ćete vi odlučiti direktnog pobednika izbora!

Naime, poslednjih desetak dana koliko traju KURIROVI PREDSEDNIČKI IZBORI na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici obeležile su epske bitke, neizvesne završnice, oboreni rekordi po pitanju gledanosti, ali i brojne pritužbe na regularnost. Kandidati i njihovi stranački štabovi optuživali su jedni druge za izborne krađe i kupovinu glasova , dok su građani, uglavnom, prigovarali zbog navodno nejednakog tretmana kandidata.

Kurir je pokrenuo glasanje za predsednika Srbije - svi građani koji prate našu Fejsbuk stranicu mogu od 19 do 23 sata da glasaju za jednog od svojih kandidata. Predstojeći predsednički izbori u Srbiji glavna su tema u srpskoj javnosti, iako će građani na birališta tek na proleće 2017.

Ipak, čitaoci dnevnog lista Kurir, portala Kurir.rs i pratioci naše Fejsbuk stranice već sada mogu da izaberu novog šefa države!

Postanite pratilac naše FB stranice i izaberite novog šefa države!

PRAVILA: Po dva kandidata s najviše glasova iz svake grupe formiraju dve polufinalne grupe sa po četiri nova takmičara, odakle po dva najbolja idu u finalnu grupu.

Danas od 19 do 23 časa je finale

Glasa se samo na našoj Fejsbuk stranici www.facebook.com/kuririnfo. Napomena: Morate biti pratilac naše FB stranice. Glasate klikom na emotikon pored slike svog favorita. Do početka glasanja neće se znati koji kandidat ima svoj emotikon

Danas finale

SUPERFINALE U PONEDELJAK

Akcija Kurirovi izbori za predsednika ulazi u samu završnicu. Danas ćete od 19 do 23 sata glasati u finalu, u kom su se našli Aleksandar Vučić, Vojislav Šešelj, Vuk Jeremić i Boško Obradović.

Nakon brojnih apela upućenih našoj redakciji, odlučeno je da ovo ne bude poslednja faza takmičenja.

Upravo zbog toga ćete u ponedeljak, 5. decembra, u terminu od 19 do 23 sata, glasati u superfinalu, u koje će se plasirati dvojica kandidata s najviše glasova iz večerašnjeg finala.

Još jednom koristimo priliku da vam zahvalimo za rekordan odziv našoj akciji, koju je dosad pratilo više od pet miliona ljudi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track