POČELO JE GLASANJE NA KURIRU: Vi odlučujete KO JE VEĆI SRBIN Vučić ili Dodik!

POČELO JE GLASANJE NA KURIRU: Vi odlučujete KO JE VEĆI SRBIN Vučić ili Dodik!

Politika -

Počelo je glasanje na oficijelnoj Fejsbuk stranici Kurira i trajaće do 23 časa!

20.30 - Posle sat i 30 minuta glasanja na pitanje "KO JE VEĆI SRBIN, VUČIĆ ILI DODIK?" odgovorilo je više od 11.000 čitalaca Kurira. Trenutno je u prednosti lider Republike Srpske Milorad Dodik sa 5.857, naspram Vučićevih 4.773 glasova. Glasanje se nastavlja, vi odlučujete.

Skoro polovina čitalaca našeg sajta, podsetimo, dolazi iz regiona i iz dijaspore i sada će svi imati priliku da naprave izbor između ovih političara! Takođe, u našoj prvoj anketi, održanoj u ponedeljak, čitaoci su izabrali da je Vladimir Putin novi lider sveta. Tako su glasali čitaoci portala Kurir.rs na oficijelnoj Fejsbuk stranici našeg portala.

Nakon davanja vašeg glasa jednom od kandidata molimo vas da ostavite komentar zasto je baš on vaš izbor.

Ruski lider je odneo ubedljivu pobedu nad novoizabranim predsednikom Amerike, i sa 12.767 glasova naspram Trampovih 2.724 poneo titulu Novog svetskog lidera.

Tokom četiri sata trajanja ankete, više od milion ljudi je na našoj Fejsbuk stranici pratilo glasanje, što je do sada apsolutni rekord kada su u pitanju onlajn ankete!

Kurir će svakog dana sprovoditi glasanje i time prikazivati volju naroda!

Glasanje je vrlo jednostavno - ukoliko svoj glas dajete Vučiću, dovoljno je staviti lajk, a za Dodika srce! Ostaje samo da uživo gledate kako prolazi vaš favorit!

ČITAOCI KURIRA IZABRALI VLADARA PLANETE: Putin je najveći svetski lider!

ČITAOCI KURIRA BIRALI VLADARA PLANETE: Glasanje trajalo 4 sata, Putin odneo pobedu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track