ČOVIĆU SMETA ISTRAGA O UBISTVU ĐINĐIĆA: U Ćirilici negoduje zbog insistiranja na političkoj pozadini
Foto: Printskrin

Nervoza

ČOVIĆU SMETA ISTRAGA O UBISTVU ĐINĐIĆA: U Ćirilici negoduje zbog insistiranja na političkoj pozadini

Politika -

Bivšem potpredsedniku Vlade Nebojši Čoviću večeras je u više navrata, tokom emisije "Ćirilica", zasmetalo to što se insistira na otkrivanju političke pozadine atentata na premijera Zorana Đinđića!

Čović se, tokom emisije, nervozno pitao "ma kakva politička pozadina", a zatim prelazio na druge teme, pokušavajući da nametne svoju veziju događaja pre i posle ubistva predsednika Vlade Srbije. Sem toga, Čović je, govoreći o pobuni Jedinice za specijalne operacije, sve vreme koristio reč "štrajk", a ne "pobuna"! Dodao je da mu je, navodno, Velimir Ilić 16. februara pokazao pismo u kojem Legija poziva na državni udar.

Šta misli o pisanju Kurira, Čović je jasno pokazao pred početak snimanje emisije "Ćirilica", Milomira Marića pa je uputio pretnje zameniku glavnog i odgovornog urednika Kurira Ratku Femiću! Posebno je skandalozno to što je Čović (saradnik "zemunskog klana" pod nadimkom Ćoki), pominjao decu...

Podsetimo, Čović je pretnje Ratku Femiću uputio pošto je Kurir poslednjih dana pisao o ulozi Čovića u političkoj pozadini atentata na Zorana Đinđića!..

Ratko Femić
Ratko Femić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track