DAČIĆ POSLE SERIJE OSTAVKI U SPS: Dijana, želim ti sreću! Javne svađe i uvrede više neće biti mogući
Foto: Zorana Jevtić

Pokrenut Disciplinski postupak protiv 5 članova stranke

DAČIĆ POSLE SERIJE OSTAVKI U SPS: Dijana, želim ti sreću! Javne svađe i uvrede više neće biti mogući

Politika -

BEOGRAD - Predsednik SPS Ivica Dačić ocenio je da je Socijalistička partija Srbije jedna od partija koja se najviše reformisala i demokratizovala u odnosu na vreme pre 2000. godine.

"Unutrašnja demokratija partije podrazumeva potpunu otvorenost za iznošenje stavova u raspravi unutar stranke, ali se te rasprave ne vode u medijima. To mora da prestane, jer služi u korist samo protivnicima SPS. Svi funkcioneri SPS treba tome da daju doprinos. Zato su svi u obavezi da poštuju Statut, od mene do poslednjeg člana. Partija treba da se bavi politikom, koju smo jednoglasno utvrdili na Predsedništvu, Glavnom odboru i Kongresu. Javne svađe, napadi, vređanja i međusobno omalovažavanje neće više biti mogući među našim rukovodiocioma", rekao je šef socijalista.

Foto: Kurir
Foto: Kurir

"Razgovaraću sledeće nedelje sa svima protiv kojih je pokrenut disciplinski postupak. Ako nam je u zajedničkom interesu, budućnost partije, onda ćemo je čuvati i menjati a ne uništavati. Nadam se da ćemo zajedno raditi i dalje, ali svako ima pravo da izabere svoj put", dodao je Dačić.

Foto: Kurir
Foto: Kurir

On se zahvalio Dijani Vukomanović na dosadašnjoj saradnji i poželeo joj puno sreće.

(E.K./EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track