DOBIO NEOBIČAN POKLON: Siniša Mali ima ribicu!
Foto: Kurir

Gradonačelnik Beograda

DOBIO NEOBIČAN POKLON: Siniša Mali ima ribicu!

Politika -

Čelnik prestonice svoju novu ljubimicu, koju je dobio od saradnika za rođendan, nazvao Dora, po junakinji iz crtanog filma

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali ima ribicu! I to pravu, zlatnu. Mali je, naime, nedavno od zaposlenih za rođendan dobio zlatnu ribicu.

Gradonačelnik se oduševio zbog zanimljivog poklona koji ga je sačekao na radnom stolu, a bez dileme je odlučio da njegova nova ljubimica ponese ime Dora, po junakinji iz crtanog filma.Kako su rekli saradnici Siniše Malog, on je već ispunio kvotu od tri želje - poželeo je da Dora dobije društvo, odnosno da joj do Nove godine nabavi još jednu zlatnu ribicu.

Zanimljivo je da nije prvi slučaj da jedan čelnik Beograda u kabinetu ima životinjsko društvo. Podsetimo, bivši gradonačelnik Dragan Đilas imao je čuvenog goluba Gutu.On je jednom upao kroz prozor Đilasovog kabineta i postao mu pravi kućni ljubimac - dobio je svoje mesto za spavanje, a hranu i vodu je dobijao bukvalno na tacni.Đilas je tada i pozirao sa svojim ljubimcem i iz dana u dan pratio njegov napredak. S obzirom na to da je Guta bio mladunče, u Đilasovom kabinetu je naučio i da leti.R. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track