DUDA OBJASNIO: Evo šta je rekao na pitanje da li je podržao Jankovića zbog nelegalnih objekata
Foto: Saša Pavlić

DUDA OBJASNIO: Evo šta je rekao na pitanje da li je podržao Jankovića zbog nelegalnih objekata

Politika -

- Ja sam u životu sve ostvario! Sa ovih deset čistih prstiju! Pogledajte - kazao je Ivković u odgovoru novinarki

Dušan Duda Ivković, proslavljeni košarkaški stručnjak, predao je potpise RIK-u potpise koje su pristalice Saše Jankovića prikupili za njegovu kandidaturu. Tom prilikom je izjavio da je ovo veliki dan za Srbiju jer "imamo jedinog i najboljeg kandidata za predsednika, kao i da očekuje da će milioni građana kada dođe termin izbora izabrati baš najboljeg".

(Kurir TV) Izjave Saše Jankovića i Dušana Ivkoviča posle predaje potpisa

Ali u kratkoj izjavi sinoć u prostoriji RIK potkralo se i jedno "provokativno" pitanje novinarke:

- Da li je razlog vašeg ulaska u politiku to što je država odbila da legalizuje objekat koji ste nelegalno izgradili - pitala ga je.

- Ja mogu da vam kažem jednu stvar, da pre svega, možda, sa mojim životnim iskustvom i znanjem, ne znam šta to znači "ulazak u politiku". Kao građanin Srbije sa punom odgovornošću tvrdim da nikada ne želim i neću da uđem u politiku, ali sam sakupio, ne neku potrebnu hrabrost, znam da sam podržao ono što je najbolje, znam da nisam ni ucenjen, niti namiren ili nenamiren, i nadam se da će upravo ti milioni građana da se dignu sa rijalitija, da se dignu od kanabea i da glasaju za najboljeg - kazao je on.

No novinarka je insistirala da proslavljeni as odgovori da li misli da će legalizovati objekat političkim delovanjem, preko Saše Jankovića, a Ivković joj je odgovorio:

- Ja sam u životu sve ostvario! Sa ovih deset čistih prstiju! Pogledajte! - Legalizovali ste nelegalizovano? - priupitala je.

- Sve je u mom životu legalno! U mom životu ništa nije nelegalno - kazao je Duda Ivković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track