Đurić: U SNS niko nije zalepljen za fotelju
Foto: Fonet

Uoči stranačke Skupštine

Đurić: U SNS niko nije zalepljen za fotelju

Politika -

BEOGRAD - Funkcioner SNS Marko Đurić izjavio je da će današnja Izborna skupština te stranke pokazati da je SNS spremna da se menja, bez ozbira na to što se nalazi na vrhuncu moći, uticaja i podrške.

"Oni koji su se lavovski borili do sad na važnim funkcijama nastaviće da se bore u stranci, a time pokazujemo da kod nas u stranci niko nije zalepljen za fotelju i da smo dosledni u borbi za promene", rekao je Đurić.

On nije komentarisao medijske spekulacije o promenama, navodeći da će o tim rešenjima odlučivati delegati, a javnost biti obaveštena po završetku skupštine. "Videćemo nešto što do sad kod nijedne velike stranke nismo videli, da se na vrhuncu moći, uticaja i podrške menja da bi mogla da nastavi da bude efikasan motor promena u zemlji, što očekuju članstvo i građani", rekao je Đurić.

On je naveo da se SNS na Izbornoj skupštini osvežava i priprema za ozbiljne i teške zadatke. Upitan kako ocenjuje ideju da oni koji imaju visoke stranačke funkcije ne mogu da budu visoki državni funkcioneri, Đurić je rekao da je to veoma važna ideja. "SNS u zemlji sprovodi prave promene, ali i u stranci, kako bi nastavila autentično da predstavlja građane i kako bi mogla da iznese zadatak promena zbog kojih je i formirana", rekao je Đurić.

(Tanjug/RTS)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track