(KURIR TV) EKSKLUZIVNO: Ovako je prebijen ministar Tasovac!

Kurir došao do snimka komšijske tuče

(KURIR TV) EKSKLUZIVNO: Ovako je prebijen ministar Tasovac!

Politika -
Vasilije Mišković, prvi komšija bivšeg šefa Filharmonije, iz čista mira počeo da viče na ministra, a onda ga dva puta udario u glavu

BEOGRAD - Ministar kulture Ivan Tasovac dobio je dva udarca u glavu od prvog komšije Vasilija Miškovića ispred kapije svoje kuće, vidi se na snimku sa sigurnosne kamere koji Kurir ekskluzivno objavljuje.Batinanje ministra bilo je skoro filmsko - Tasovac stoji na kapiji, izlazi njegov maloletni sin da mu otvori vrata. Potom izlazi komšija Mišković i počinje da viče, što se i čuje na snimku. Dete beži u kuću, Mišković prilazi Tasovcu i dva puta ga udara u glavu pesnicom, vidi se na snimku koji je prosleđen tužilaštvu.

Podsetimo, ministra kulture je njegov prvi komšija Mišković napao u subotu uveče 2. maja i naneo mu povrede glave i vrata, zbog čega je Tasovac potražio pomoć na VMA. Lekari su ustanovili da je reč o lakšim povredama, te nije zadržan na lečenju.

Mišković je u policiji tvrdio da ga je Tasovac prvi napao, dok je ministar rekao suprotno - da ga je komšija pesnicama dva puta udario u glavu.

Biljana Ivković, šefica Biroa MUP za saradnju s medijima, rekla je ranije da je policija preduzela sve neophodne mere da ispita slučaj.- Policija je uzela izjave od učesnika i svedoka, pregledala snimak sa sigurnosne kamere i prikupila podatke, a izveštaj prosledila nadležnom tužilaštvu - kazala je ona.

http://www.youtube.com/watch?v=X7EAH6vT6S0

Čuva ga policijaOŠIŠAĆU TI FRIZURUTasovac je, podsetimo, kako je Kurir prvi pisao, početkom godine dobio policijsku zaštitu zbog toga što mu je jedan od komšija zapretio da će mu „ošišati frizuru“. Ministar je dobio jednog policajca, koji mu je ujedno i vozač.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track