EKSKLUZIVNO: Toma Nikolić i Laza Ristovski u Areni uz Vučića!
Foto: Dragana Udovičić, Zorana Jevtić

Predsednik na beogradskoj konvenciji SNS

EKSKLUZIVNO: Toma Nikolić i Laza Ristovski u Areni uz Vučića!

Politika -

Aktuelni šef države pridružiće se lideru naprednjaka na bini, a podržaće ga i na završnom mitingu u Kragujevcu

Lider SNS i kandidat vladajuće koalicije za predsednika Srbije Aleksandar Vučić održaće danas predizborni skup u Kombank areni, na kojem će se, prvi put u kampanji, pojaviti predsednik Tomislav Nikolić, ekskluzivno saznaje Kurir!Prema našim saznanjima, Vučić će na najvećem skupu u prestonici dobiti podršku i od glumca Lazara Ristovskog, a muzičku podršku ovoj konvenciji daće Amadeus bend.Predsednik Nikolić potvrdio je za Kurir da će biti Vučiću podrška u Areni.- Naravno, idem u Arenu, a biću mu podrška i na mitingu u Kragujevcu - kazao je Nikolić i dodao da je i put u Peking, gde ide 30. marta, istempirao kako bi mogao da se vrati za glasanje. Ristovski je u nedavnom intervjuu Kuriru otvoreno rekao za koga navija u ovoj kampanji.- Aleksandar je beskompromisan u borbi za bolju Srbiju. On je jedini ozbiljan političar danas. To pokazuje svojim diplomatskim autoritetom koji ima u inostranstvu. On je borac, za razliku od drugih, koji su mrsomudi - izjavio je Ristovski.Klavijaturista Amadeus benda Aleksandar Aca Stanimirović potvrdio je za naš list da će nastupiti na predizbornoj konvenciji SNS.- Velika nam je čast što smo pozvani da sviramo u Areni, na mitingu budućeg predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Sviraćemo naše pesme, ali i pesme o Kosovu. Koncert ćemo završiti pesmom „Moja zemlja“ - poručio je Stanimirović i dodao da drugih izvođača neće biti.- Naravno da nemamo tremu. Samo ćemo mi svirati, a okupljenim građanima ćemo poručiti da glasaju za najboljeg među nama, a to je Vučić, i da zaokruže broj šest - otkrio je Stanimirović.Na predizbornim skupovima SNS u Novom Sadu i Nišu svirali su Garavi sokak i Legende.

Stigao i Putinov izaslanikI TOLSTOJEV PRAUNUK UZ VUČIĆAPetar Tolstoj, praunuk slavnog pisca Lava Nikolajeviča Tolstoja i potpredsednik Državne dume Ruske Federacije, biće danas Vučićev gost u Kombank areni.Tolstoj je visoki funkcioner Jedinstvene Rusije Vladimira Putina i u svojstvu predstavnika te partije i njenog lidera biće podrška Vučiću. On je sinoć doputovao u Beograd, na aerodromu „Nikola Tesla“ dočekao ga je potpredsednik SNS Marko Đurić, a danas bi trebalo i da se obrati Vučićevim pristalicama na predizbornom mitingu.Podsetimo, Vučić će se 27. marta sastati sa Putinom u Moskvi.

EKSKLUZIVNO! LAZAR RISTOVSKI: Ja sam za Vučića, ostali su MRSOMUDI!

ZA PENZIONERE

DANAS U KURIRU POKLON DODATAK MOJA PENZIJA: Intervju sa Tozovcem

Otkrivamo da li se isplati da uplaćujete staž i nakon odlaska u penziju

U današnjem poklon dodatku Moja penzija saznaćete šta kaže naš poznati pevač Predrag Živković Tozovac o svojim penzionerskim danima.

Otkrivamo kakve olakšice možete da očekujete ukoliko odlučite da letujete u predsezoni, kako da se zaštitite od lopova i džeparoša na ulici ili u kući i da li se isplati da radite i uplaćujete doprinose i nakon odlaska u penziju.

Ne propustite najbolji dodatak za penzionere!

Ekipa Kurira

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track