EKSKLUZIVNO! U POSETI KOD POVREĐENE MINISTARKE: Bila bih mrtva da se nisam vezala
Foto: Dragan Kadić

Ugostila Kurir

EKSKLUZIVNO! U POSETI KOD POVREĐENE MINISTARKE: Bila bih mrtva da se nisam vezala

Politika -

Sve me još boli i sva sam u modricama, ali istrpeću. Šta smo preživeli i kako je sve moglo da bude, dobro je, kaže nam Slavica Đukić Dejanović

Rame me još dosta boli, glava... Kosu ne smem da pipnem i sva sam u modricama. Ipak, oporavljam se... U odnosu na situaciju i to kako je sve moglo da se završi, dobro je, rekla je za Kurir ministarka bez portfelja i potpredsednica SPS Slavica Đukić Dejanović, koju smo juče posetili po izlasku iz bolnice.Iako trpi jake bolove, ministarka nas je u svom stanu dočekala sa imobilisanom rukom i za svojim radnim stolom.- Moram da pošaljem unuku poruku. Pokušavam da ga dobijem - objasnila nam je uz osmeh.Prisećajući se užasa koji joj se dogodio, ministarka ipak dodaje da su njen vozač i ona imali mnogo sreće.- Verujem da bismo, da nismo bili vezani i da se nije otvorio vazdušni jastuk, oboje nastradali. Udarac jastuka nas je ugruvao, a ramenom sam najverovatnije udarila u neki metal jer je vrh potpuno smrskan... Verujem da sam i nakon toga imala mnogo sreće, pošto se zadesilo da u niškoj bolnici radi kolega koji najbolje radi rame na celom Balkanu. On je te parčiće kostiju koji su kao piljevina vratio u zglob, te su zbog toga odustali od operacije. Sad osećam jake bolove, ali i to će, verujem, proći - kaže Dejanovićeva, koja se spremala da nakon našeg razgovora krene kod roditelja u Kragujevac na nekoliko dana.S obzirom na to da je imala toliko sreće, pitali smo ministarku i da li je razmišljala da učestvuje u nekoj nagradnoj igri:- Nikad nisam probala, ali možda uplatim loto. Međutim, to je zabava. A verujem da u rizičnim situacijama imam sreću. S druge strane, obično imam predosećaj kad će nešto loše da se desi, ali ovog puta ništa nisam osetila... Idemo dalje, ovo je samo jedna epizoda u životu, lepo se sve završilo.

Još se ne seća tragedijeKažu da sam prvo pitala kako je vozačMinistarka Đukić Dejanović kaže i da je, tek kad je videla smrskan automobil, postala svesna šta joj se dogodilo.- Bili smo u koloni i iz suprotnog pravca je bila kolona, neko iza nas je čuo prasak, ali ja se ne sećam. Poslednje čega se sećam je da držim telefon, jer sam u tom trenutku zakazivala sastanak. Rekli su mi da sam se zahvalila što su me izvukli iz kola i da sam odmah pitala za vozača. Bila sam smirena, a to je možda zbog toga što nisam imala svest o tome da je to bio zaista ozbiljan udes - kaže ministarka.

Jelena Rafailović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KOBAN DAN PO SLAVICU ĐUKIĆ DEJANOVIĆ Imala 2 UDESA! Pogledajte potpuno SMRSKAN AUTO u kojem je bila!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track