Farel: Tomo, demantuj da je naše dete! Šešelj: Idemo na DNK, stojim iza svega što sam rekao!
Foto: Dado Đilas

Lider SRS ne odustaje

Farel: Tomo, demantuj da je naše dete! Šešelj: Idemo na DNK, stojim iza svega što sam rekao!

Politika -
Pod punom odgovornošću stojim iza svega što sam rekao. I pristajem da odemo na DNK na analizu utvrđivanja očinstva, ali to će morati da uradi i Nikolić, kaže Šešelj

Elizabet Farel, Holanđanka za koju lider radikala Vojislav Šešelj tvrdi ima vanbračnu ćerku sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem, u kratkoj izjavi za Kurir je poručila:

"Mislim da Tomislav Nikolić to sada treba da demantuje. Tomu sam videla samo jednom, kada sam ga upoznala, a Šešelja znam".

Sa druge strane, na ove navode Farelove, Šešelj uzvraća:

"Pretpostavljam da je pritiskaju. Šta, jer sada ispada da sam ja otac deteta? Pod punom odgovornošću stojim iza svega što sam rekao. I pristajem da odemo na DNK analizu utvrđivanja očinstva, ali to će morati da uradi i Tomislav Nikolić. Sve je lako dokazivo", kaže Šešelj za Kurir.

ŠOKANTNO ŠEŠELJ OPTUŽIO KUMA: Toma ima vanbračnu ćerku, greh je da je ne prizna!

Podsetimo, Šešelj je u današnjem intervjuu za Kurir izjavio da predsednik Srbije ima vanbračnu ćerku sa Holanđankom Elizabet Farel, koja je primila pravoslavnu veru i sada se zove Jelisaveta. Ona, prema tvrdnji Šešelja, ima ćerku koja se rodila između 2003. i 2004 godine.

(S.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track