(FOTO) PREDIZBORNA KAMPANJA: Jeremić u borbu za predsednika krenuo iz rodne Ježevice
Foto: Kurir

Kandidat

(FOTO) PREDIZBORNA KAMPANJA: Jeremić u borbu za predsednika krenuo iz rodne Ježevice

Politika -

Vuk Jeremić je zajedno sa suprugom Natašom započeo kampanju za predsednika Srbije u Ježevici, selu pored Čačka, odakle potiče njegova porodica.

„Dragi moji zemljaci, dragi moji Ježevčani, dao sam obećanje da u kampanju krećem iz Ježevice, danas ispunjavam to obećanje. Puno mi je srce što sam ovde, stojim ovde na terenu osnovne škole gde sam proveo detinjstvo. Ovde sam sa familijom, sa prijateljima i ljudima za koje verujem da dele moje mišljenje a to je da u Srbiji treba nešto da počne da se menja. Čast mi je da budem ovde, u mojoj Ježevici. Iz Ježevice krećem, a završavamo na uskršnji dan“, poručio je Jeremić.

Foto: Kurir
Foto: Kurir

Jeremić je, odgovarajući na pitanje novinara, naglasio da danas svi osim stranke na vlasti imaju problem sa notarima i overom potpisa, već i sa drugim stvarima koje ove izbore ne čine u potpunosti fer, i ravnopravnom za sve.

"Na skupu je govorila i Jeremićeva supruga Nataša, koja je rekla da je situacija na medijskoj sceni katastrofalna i da su novinari toliko zastrašeni i egzistencijalno ugroženi da ne ostaje prostora za profesionalni rad.

Jeremić je u razgovoru s novinarima u Čačku rekao da je aktuelna vlast pre pet godina došla zato što je narod kaznio "one pre njih", koji nisu ispunili obećanja, i izrazio uverenje da sada ponovo "na naplatu" dolaze neispunjena obećanja.

Foto: Kurir
Foto: Kurir

Jeremić je danas u Čačku otvorio i kancelariju za komunikaciju sa građanima u prisustvu velikog broja pristalica u Čačku.

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track