(FOTO) TVITERAŠI O STEFANOVIĆEVOM OBEZBEĐENJU: A šta ste vi bili? Bili smo pozadina
Foto: Tanjug Zoran Žestić

Obraćanje ministra policije u Palati Srbija

(FOTO) TVITERAŠI O STEFANOVIĆEVOM OBEZBEĐENJU: A šta ste vi bili? Bili smo pozadina

Politika -
Veliku pažnju javnosti na društvenim mrežama je privukao kordon naoružanih policajaca iz specijanih jedinica MUP-a koji su "čuvali leđa" ministru Nebojši Stefanoviću dok je govorio o tome da je premijer Aleksandar Vučić saslušan u Višem javnom tužilaštvu.

Naime, na društvenim mrežama ljudi se slažu da je obraćanje ministra policije bilo "vizuelno" preterano jer prizor kordona policije u maskirnoj uniformi može da izazove paniku i strah kod ljudi.

Mnogi od komentara su da čak "ni u vreme Slobodana Miloševića nije držana konferencija za novinare pred naoružanim specijalcima".

Predsednik NUNS-a, Vukašin Obradović takođe je prokomentarisao obraćanje ministra Stefanovića ispred maskiranih pripadnika specijalnih jedinica.

"Sve ovo što se dešava u jednom širem aspektu meni liči na širenje atmosfere straha i panike i na neki način tiho uvođenje vanrednog stanja. Ja drugačije ne mogu da tumačim ovoliki broj naoružanih osoba iza ministra unutrašnjih poslova. To do sada nismo imali prilike da vidimo, čak ni u mnogo gora vremena", kaže Vukašin Obradović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track