FUNKCIONERKA SPS UMISLILA DA JE BOG Siktala je: Pre će pasti vlada nego ja

Nema kraja bahaćenju funkcionerke SPS

FUNKCIONERKA SPS UMISLILA DA JE BOG Siktala je: Pre će pasti vlada nego ja

Politika -

Ako me sruše, još neko pada sa mnom, hvalila se Ivana Petrović dok je bila direktorka u „Dunav osiguranju“

Kočijaški rečnik funkcionerke SPS i bivše direktorke marketinga „Dunav osiguranja“ Ivane Petrović u poruci novinarki Kurira i ne iznenađuje toliko kad se ima u vidu koliko se bahati prema svojim saradnicima. Petrovićeva ih teroriše, a osiona je i prema partijskim kolegama.

- Službenicima u SPS koji su ispod nje preti otkazima, a čak im traži i da stoje u stavu mirno dok joj se obraćaju - objašnjava izvor Kurira.Psa joj čuvala sekretaricaU „Dunav osiguranju“, gde je ranije bila, takođe je demonstrirala silu.

- Toliko je bila puna sebe da je držala noge na stolu i hvalila se da će pre pasti vlada nego što će ona otići s funkcije. Takođe je pretila da će, ukoliko se to desi, još neko pasti s njom. Dovodila je na posao svog psa, koga je čuvala sekretarica - kaže izvor Kurira.Funkcionerka SPS poznata je po fotografijama na egzotičnim destinacijama, na jahti i u luksuznim automobilima.Na jednom skupu SPS pojavila se majka Ivane Petrović i pitala je kako je nije sramota da se baškari u Beogradu dok njena porodica nema novca za život.

- Pošto se Petrovićeva postidela u trenutku, prišao je jedan socijalista i izvadio novac da da njenoj majci, kako bi sprečio dalji skandal - otkriva izvor Kurira.Kurir je već objavio da je Petrovićeva našoj novinarki u poruci napisala „Je.em vas u usta žvalava, napu.ite se ku.ca raspalog“, nakon pitanja na osnovu čega je doskoro primala platu od 240.000 dinara iako više nije u „Dunav osiguranju“.Sve ih boli glava od njeIzvor Kurira otkriva da je socijalistima muka od problema koje im pravi Petrovićeva, pa su pojedini savetovali lidera SPS Ivicu Dačića da je pita koliko novca želi da prima mesečno. Tvrdili su da će oni sakupiti pare, pod uslovom da ne bude u nekom državnom preduzeću.Dačić i većina funkcionera SPS nisu hteli da komentarišu skandalozan istup Petrovićeve.

Dijana VukomanovićPETROVIĆEVA DA SE IZVINIPredsednica IO SPS Dijana Vukomanović poručila je da bi Petrovićeva trebalo da se izvini Kuriru.- Ako je tačno da bilo koji član bilo koje partije u javnim istupima za medije koristi neprimeren rečnik uvreda i psovki, moje mišljenje je da bi isto tako trebalo da uputi izvinjenje i obećanje da se to više neće ponoviti - kaže Vukomanovićeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track