GORAN HADŽIĆ TRAŽI RAZVOD OD ŽIVKE: Hoće da se oženi Borislavom!
Foto: Slađana Stojanović

Bivši predsednik RSK iako teško bolestan bi da menja život

GORAN HADŽIĆ TRAŽI RAZVOD OD ŽIVKE: Hoće da se oženi Borislavom!

Politika -
To što je u Hagu i ima karcinom mozga nije ga sprečilo da traži prekid braka od Živke Hadžić da bi se oženio ljubavnicom

NOVI SAD - Goran Hadžić, haški optuženik, koga je Tribunal pustio početkom juna na neodređeno vreme zbog lošeg zdravstvenog stanja - raka mozga, zatražio je razvod od supruge Živke Hadžić posle 35 godina braka!Ni Tribunal ni teška bolest u konačnoj fazi nisu omeli Hadžića od nauma da se razvede, a sve kako bi se ponovo oženio, i to dugogodišnjom ljubavnicom. Reč je o Borislavi Mitrović, s kojom je započeo vezu i dobio ćerku za vreme dok se krio od nadležnih organa.

Španska serija... Ljubavnica Borislava Mitrović i supruga Živka Hadžić
Španska serija... Ljubavnica Borislava Mitrović i supruga Živka Hadžić

Neće sporazumno- Goran je Živki predložio razvod, ali je ona to odbila! Otkako je ponovo došao iz Haga, Goran se nalazi u Novom Sadu, ali nije u porodičnoj kući, već je sa Borislavom i njihovom ćerkom otišao u podstanare. Nikome se ne javlja - kaže izvor Kurira, a naše navode potvrdio je i njegov branilac Zoran Živanović.- Goran je želeo da se razvede od Živke. Razgovarao sam sa njim i rekao mi je da želi da se to reši sporazumno. Otišao sam kod Živke, gde su bili i Goranovi sin i sestra Goranka. Medutim, Živka na taj sporazumni razvod nije pristala. Ja sam mislio da su se oni dogovorili, međutim, ispostavilo se da tu ima dosta nerešenih stvari - poručio je on i dodaje da se Hadžić iz toga povukao jer ako budu odlučili da vode sudske sporove, oni mogu da traju godinama. Njihova stvarNa pitanje, s obzirom na Goranovo loše zdravstveno stanje, otkud da posle 35 godina braka traži razvod, on kaže:- To je njihova lična stvar. Kad bi dobio razvod, venčao bi se sa njom.Hadžić je bivši predsednik Republike Srpske Krajine, a u Hagu ga terete za zločine protiv čovečnosti.

Svi iznenađeniŠTA MU TO TREBA?Goranova odluka ostavila je u šoku i njegove prijatelje.- Sad kad je došao u junu u Novi Sad, on se svom sinu, koji mu je bio mezimac, nije javio. Zar jedna žena može da rasturi sve što su Živka i on godinama stvarali? Pa Živka je njegovu bolesnu majku, dok je bila živa, gledala, brinula o njoj, a kad je umrla, ona ju je sahranila. Decu je sama podigla - podsećaju njihovi prijatelji koji nisu želeli da govore pod imenom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track