HAOS! RADIKALI I NAPREDNJACI ZARATILI ZBOG KURIROVIH IZBORA: Može biti samo jedan - Vučić ili Šešelj
Foto: Dragana Udovičić, Fonet

Večerašnje superfinale, od 19 do 23 sata

HAOS! RADIKALI I NAPREDNJACI ZARATILI ZBOG KURIROVIH IZBORA: Može biti samo jedan - Vučić ili Šešelj

Politika -

Poslanici SRS i SNS zaratili su juče zbog večerašnjeg superfinala Kurirovih predsedničkih izbora u kojem će se, od 19 do 23 sata, nadmetati Aleksandar Vučić i Vojislav Šešelj.

Vjerica Radeta kaže da je akcija Kurira interesantna i da je pokazala koliki je uticaj društvenih mreža.- Svi ćemo glasati u ponedeljak, biće još više glasača nego dosad. Mislimo da je naš predsednik pokazao odličan rezultat i da su mu prijatelji sa Fejsbuka i pratioci sa Tvitera pokazali da ga cene i da računaju na njega i na pravim izborima u aprilu - navodi Radeta.

Fajt 2... Zoran Krasić (SRS) i Vladimir Đukanović (SNS)
Fajt 2... Zoran Krasić (SRS) i Vladimir Đukanović (SNS)

Njen kolega iz SNS Ljubiša Stojimirović ističe da Vučić ima najveće šanse da pobedi.- Dobro je i što je Šešelj na drugom mestu jer je to ono što Srbija danas misli - kaže Stojimirović.Radikal Zoran Krasić veruje u dobar večerašnji rezultat svog šefa Šešelja.- On je najozbiljniji kandidat. Sama činjenica da se o njemu toliko priča kao o budućem predsedniku nama godi - rekao je Krasić.

U ključnom okršaju večeras će na našoj FEJSBUK STRANICI koplja ukrstiti premijer Aleksandar Vučić i lider radikala Vojislav Šešelj! Podsetimo, u finalu Kurirovih izbora, održanom u četvrtak, Vučić je odneo ubedljivu pobedu, ispred Vojislava Šešelja.

Glasanje u SUPERFINALU počinje večeras u 19 časova na našoj FEJSBUK stranici i traje do 23 sata!

VAŽNO! Emotikoni za kandidate neće biti poznati sve do početka glasanja!

Podsetimo, zbog ranijih međusobnih optužbi kandidata, Kurir je oformio nezavisnu komisiju koja će ispitati pritužbe stranaka kako bi regularnost bila zadovoljena! Več četiri kandidata dalo je svoje predstavnike za Komisiju. Kurirova nezavisna komisija će ispitati sve navode i jednih i drugih.

Dakle, zbog velikog interesovanja građana Srbije i brojnih pritužbi na regularnost, odlučili smo da večeras ne bude kraj, već da se dvojica prvoplasiranih iz finala sretnu u KURIROVOM SUPERFINALU koje će se održati u ponedeljak 5. decembra i u kojem ćete vi odlučiti direktnog pobednika izbora!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track