HARADINAJ I NJEGOVE ZVERI! SILOVALI, TERALI NAS DA PIJEMO MOKRAĆU: Vučić čitao pismo, a onda ZANEMEO
Foto: Kurir Tv

HARADINAJ I NJEGOVE ZVERI! SILOVALI, TERALI NAS DA PIJEMO MOKRAĆU: Vučić čitao pismo, a onda ZANEMEO

Politika -

Aleksandar Vučić je na konferenciji za novinare povodom skandalozne odluke francuskog suda u Kolmaru da odbije eksdradiciju Ramuša Haradinaja u jednom trenutku počeo da čita iskaze svedoka o nečuvenim zverstvima koja su počinili vojnici UČK na čelu sa Ramušem Haradinajem.

U trenutku kada je premijer počeo sa čitanjem nastao je potpuni muk u sali, a on je detaljno opisivao zverstva Ramuša Haradinaja:

- Pošto je jednom čoveku grkljan ispao niko mu nije ukazao nikakvu medicinsku pomoć i osoba ženskog pola koja je svedok saopštava da je morala da pocepa bluzu kako bi ga previla... - počeo je premijer čitanje.

On nadalje detaljno opisuje nečuvena zverstva nad civilima srpske nacionalnosti... To su brutalna i višestruka silovanja, tortura i batine. Kako se u svedočenju navodi vojnici su ih terali da piju mokraću, jedu izmet, sekli su im uši i davali drugima da jedu...

U jednom trenutku, kada je premijer došao do dela svedočenja u kome se do detalja opisuje čin silovanja, rekao je "Ne mogu" i prekinuo dalje čitanje.

Kako je to izgledalo pogledajte od 6.30 minuta snimka:

(KURIR TV) Šta će još Srbija preduzeti posle oslobađanja Haradinaja?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track