HISTERIJA ZBOG GLASANJA DRMA I ESTRADU: Legende uz Tomu Nikolića, Saša Popović za Vučića
Foto: Dragana Udovičić, Dragan Kadić

Za koga su pevači na predsedničkim izborima Kurira

HISTERIJA ZBOG GLASANJA DRMA I ESTRADU: Legende uz Tomu Nikolića, Saša Popović za Vučića

Politika -

Bora Čorba svoj glas daje lideru Dveri Bošku Obradoviću, a Era Ojdanić se opredelio za vođu radikala Vojislava Šešelja

Predsednički izbori Kurira privukli su veliku pažnju i na estradi. Pojedini pevači imali su i svoje favorite u polufinalnom duelu, u kome su snage odmeravali premijer Aleksandar Vučić, predsednik Srbije Tomislav Nikolić, lider Dveri Boško Obradović i lider DJD Saša Radulović.

Tomu zove „batica“... Ivan iz Legendi
Tomu zove „batica“... Ivan iz Legendi

Direktor „Grand produkcije“ Saša Popović kaže za Kurir da prati naše izbore ceo dan, te da, iako ima snimanja, stigne da baci pogled i vidi kandidate.- Jedva čekam da završim emisije samo da vidim kako teku izbori i šta narod kaže. Glasam za Vučića, on je moj favorit! Apsolutno podržavam njegovu kampanju - otvoreno će direktor „Granda“.

Zvezda „Granda“ Vanja Mijatović od pre dva dana prati Kurirovo glasanje i kaže da se redovno informiše o politici.- Interesantni su mi i Radulović i Obradović, mada mi je simpatičan i Vučić. Ipak, neću otkriti kome dajem svoj glas - rekla je Vanja.Frontmen Legendi Ivan Milinković svoj glas je bez oklevanja dao Tomislavu Nikoliću, koga je odmilja nazvao „baticom“.- Smatram da bi trebalo da se nastavi trend i zato glasam za Nikolića jer je pokazao rezultat. Ako je već neki zamajac uhvaćen, neka ljudi izdrže još neko vreme jer se vide promene. Po običaju, nama niko ne valja. E pa nije tačno! Red je da nam neko i valja - rekao je Ivan.Pevačica Ilda Šaulić glasala je za premijera Srbije.- Ma, Vučić - kratko je poručila.

Čorba glasa za zemljaka... Bora Đorđević
Čorba glasa za zemljaka... Bora Đorđević

Folker Era Ojdanić poručuje da će glasati za Šešelja.- Ja sam član SRS od osnivanja, od 1991, i svoj stav neću menjati. Podržavam profesora doktora Vojislava Šešelja i njegove ideje. Gotivim i Dačića, s Vučićem i Tomom Nikolićem bio sam rame uz rame dok je Šešelj bio u Hagu - kaže Ojdanić.Bora Đorđević opredelio se za lidera Dveri.- Svoj glas dao bih Bošku Obradoviću. Osim toga što smo zemljaci, on je i opcija koja je trenutno meni najbliža. Dveri su nekada bile filijala DSS, pa su se posle toga odvojili i postali samostalna stranka - smatra Bora Čorba.Pevač Halid Muslimović, ali i frontmen Amedeus benda Džaja takođe su glasali za Vučića.

Neće javno da se izjasneIVANA I BOJAN KRIJU FAVORITEPevačica Ivana Selakov otkrila nam je da prati Kurirove izbore za predsednika Srbije, ali kaže da još nije odlučila za koga će da glasa.- Još razmišljam. Moram da vidim šta će nam političari ponuditi, pa ću glasati na Fejsbuk stranici Kurira - rekla nam je Ivana.Pevač Bojan Marović nije hteo da nam otkrije ko je njegov favorit na Kurirovim izborima.- Odlični su vam izbori, baš ih pratim. Ali neću da vam kažem za koga ću da glasam - kaže Bojan Marović.

Ekipa kurira

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track