HIT: Ivan Ivanović pisao po s*si državne funkcionerke!

Njene grudi svi znate

HIT: Ivan Ivanović pisao po s*si državne funkcionerke!

Politika -

Natalija Dugonjić, kojoj popularni voditelj TV Prva u špici za svoju emisiju žvrlja po grudima, 11. maja odlukom Vlade postala državna funkcionerka

Natalija Dugonjić imenovana je sredinom maja, na predlog Ministarstva privrede, za člana Skupštine u Jedinici za upravljanje projektima u javnom sektoru. Možda bi taj zaključak Vlade i prošao nezapaženo da upravo Dugonjićeva nije devojka kojoj se popularni voditelj Ivan Ivanović u najavnoj špici za svoju emisiju potpisuje na grudi.

Ivanović je probio

Kada se pojavila pomenuta špica za emisiju, na kojoj se Ivanović prsatoj devojci, oskudno obučenoj, potpisuje na grudi, a onda ona mazi taj potpis, bilo je fora. Međutim, koliko je fora da devojka kojoj neko žvrlja po grudima predstavlja državu u jednom državnom organu, pitanje je.- Na predlog Ministarstva privrede Vlada donosi zaključak: razrešava se dr Jordan Aleksić dužnosti predstavnika RS u Skupštini društva s ograničenom odgovornošću, Jedinici za upravljanje projektima u javnom sektoru, koji je istovremeno vršio ovlašćenja predsednika Skupštine. Za predstavnika Republike Srbije kao osnivača društva s ograničenom odgovornošću Jedinica za upravljanje projektima u javnom sektoru određuje se Natalija Dugonjić, diplomirani menadžer iz Beograda, koja će istovremeno vršiti ovlašćenja predsednika Skupštine - stoji u zaključku Vlade od 11. maja 2017, koji je potpisao premijer Aleksandar Vučić.

Ministar Goran Knežević nije želeo da odgovori na SMS s konkretnim pitanjima, a kako saznajemo u Ministarstvu privrede, Dugonjićeva je prošla provere kadrovske službe Vlade.

Pobegla od pitanja

- Za preduzeće JUP d.o.o. nadležno je Ministarstvo prosvete, ne Ministarstvo privrede. Mi smo samo formalni predlagači lica koja prođu provere kadrovske službe Vlade - kazali su nezvanično.Pitanja su poslata mejlom i Dugonjićevoj, odnosno društvu u kome radi, ali na njih do zaključenja broja nije stigao odgovor.

MSP, Skupština, Vlada...SVE STARLETE SRPSKE POLITIKEDugonjićeva nije jedina koja je pre političke karijere postala poznata po obnaženim fotografijama. Pravo stecište političkih starleta bilo je Ministarstvo spoljnih poslova u vreme kad ga je vodio Ivan Mrkić. Tada su tamo našle uhlebljenje Marija Grujić, devojka koja se slikala za muški magazin CKM, kao i Nevena Ljubić Lojović, koja je glumila u seriji „Selo gori, a baba se češlja“. U MSP se našlo mesta i za Vanju Hadžović, mladu socijalistkinju. Najpoznatija je svakako Dušica Jevđenović, savetnica u Vladi s diplomatskim pasošem i velikim brojem skandala iza sebe.

Hvali ga na sva ustaOPSEDNUTA VUČIĆEMDugonjićeva je i na svoj Fejsbuk profil stavila fotografije iz uvodne špice „Veče s Ivanom Ivanovićem“, gde joj se on potpisuje na grudi, a profilna slika na ovoj mreži joj je slika predsednika SNS Aleksandra Vučića. Dugonjićeva ne krije oduševljenje šefom naprednjaka, pa je više puta komentarisala kako je veliki državnik, pravedan, te da „možemo mirno da spavamo jer nas on čuva“.

Ekipa Kurira

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO 18+) EVO ZAŠTO JE POLUDEO ZA NJOM: Šakova MALOLETNICA se snimala gola!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track