HOLIVUDSKI ŽIVOT MINISTARKE SAOBRAĆAJA: Mihajlovićka kupila teretanu za 3.000 evra!
Foto: Damir Dervišagić

Kao u bajci

HOLIVUDSKI ŽIVOT MINISTARKE SAOBRAĆAJA: Mihajlovićka kupila teretanu za 3.000 evra!

Politika -

Potpredsednica vlade i funkcionerka SNS, posle bespravne gradnje na Dedinju, skupocenog nakita i lične šminkerke i frizerke koju plaća 500 evra, sada ima i sportski kutak u stanu

Ministarka saobraćaja, građevine i infrastrukture i funkcionerka SNS Zorana Mihajlović opremila je svoj stan spravama za teretanu i za to iskeširala oko 3.000 evra, saznaje Kurir!Kako bi mogla svako jutro da vežba i tako ostane u dobroj formi, ministarka se pobrinula da za to ne gubi previše vremena tako što će ići u teretanu da trenira, nego je u svom stanu napravila sportski kutak, odnosno mini-teretanu.- Zorana je odlučila da ne troši vreme na odlazak u teretanu, pa je kupila nekoliko sprava za kućnu varijantu i vežba revnosno svako jutro. Trener joj je objasnio kako pravilno da koristi sprave i sada se tome posvetila intenzivno - otkriva izvor Kurira.Poput holivudske zvezde, ministarki posle jutarnjeg treninga, na kojem se dobro oznoji, već oko sedam ujutru dolazi profesionalna šminkerka i frizerka, o čemu je Kurir već pisao, a koju plaća oko 500 evra mesečno. Zbog toga je Mihajlovićeva uvek besprekorna kad je reč o stajlingu jer se i finansijski dobro posvećuje svom imidžu. Podsećanja radi, Kurir je nedavno pisao da je funkcionerka SNS spremna da iskešira veliki novac za nakit, garderobu i ostale modne detalje. Tako su na njoj viđeni „diorov“ sat od 20.000 evra, 18-karatni zlatni lančić s priveskom - medvedićem italijanske kuće „Pomelato“ - od oko 3.000 evra, tašnica „džimi ču“ od „sićušnih“ 1.195 evra, svilena marama modne kuće „Erme“ od 230 evra, ali i baletanke „džimi ču“ vredne 475 evrića.Odakle ministarki toliko novca za gala život koji vodi, dosad nije htela da odgovori, a jedna od afera koja je takođe uzdrmala javnost, a koju je naš list obelodanio, jeste da je sama sebi pribavila saglasnost za legalizaciju stana od 118 kvadrata, koji je bespravno izgrađen na Dedinju.Ministarka juče nije odgovarala na naša pitanja o kućnoj mini teretani.

Imovinska kartaTVRDI DA NEMA ŠTEKOVE U BANKAMAMinistarka Zorana Mihajlović je Agenciji za borbu protiv korupcije prijavila da poseduje četvorosoban stan od 140 kvadrata, automobil marke „tojota“ iz 2008. godine, koji je kupila na lizing, a navedeno je da nema depozite i štedne uloge u bankama i drugim finansijskim organizacijama u zemlji i inostranstvu, te da je kao predsednik Upravnog odbora Direktorata civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije primala mesečno 43.615 dinara.

KonkursTRAŽI ČISTAČICUDa ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović vodi holivudski život, govori i činjenica da se bacila u akciju traženja čistačice jer nema vremena sama da brine o domaćinstvu.- Ona sada traži pouzdanu osobu koja bi održavala higijenu u stanu. Posvećena je poslu, izgledu i detetu - ističe naš sagovornik koji je dobro upućen i u privatan život potpredsednice vlade.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track